Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní - červené, 20.9.2011
Stranu plodu s okvětím na fotce nemáte??
Co s rostlinama na zimu, 19.9.2011
Nevím, já měla malé jezírko zatím jednu zimu, ale nic jsem na podzim nestříhala, jen zjara jsem obrala a vybrala uschlé listy. Venku v přírodé to u jezírek také nikdo nestříhá...           Lída
Co právě sklízíte?, 18.9.2011
U nás už v zahrádkách také není, ale jako stromek v nabídkách starých odrůd je. Dokonce jsem včera v nabídce objevila Wagenerovo ...           Lída
Co právě sklízíte?, 18.9.2011
U nás býval nejlepší mošt z Gascoigneho (když tam ještě bylo)... Lída
Prosím o radu - nevím co je to za rostlinu, 18.9.2011
Určitě bych ho jíst nezkoušela...           Lída
Jaký je to druh?, 17.9.2011
Pane Josefe, já psala, že mi 1.fotka (na kterou byl dotaz) připadá jako Boscova a 2.fotka (246.18 v 11:55) jako Pařížanka (nemá tak dlouhý krček a nemá hladkou slupku). Přiložila jsem Boscovu, která podle mne odpovídá 1.fotce... Pan 246.18 prý to má... celý příspěvek >
Jaký je to druh?, 17.9.2011 Obsahuje fotku
Hm, 246.18 - na té fotce máte Pařížanku, mám ji už pár desetiletí. Na té fotce s dotazem to opravdu odpovídá Boscově lahvici - viz foto. Lída
Maliník odumírá. Prosím o radu, 16.9.2011
Nevím, ale teď už bych se tím nevzrušovala, stejně za pár dní listy opadají. Jen bych ty opadané odstranila zpod malin - kdyby to náhodou ta rez byla...  Lída
Přesazení letité růže, 16.9.2011
Kdysi jsem chtěla přesadit "sultánku", také to bylo nutné... Ještě v hloubce kolem 70cm měla pořád jen jeden hladký kořen. Přes veškerou snahu nepřežila...           Lída
Jaké máte zkušenosti s e-shopem "prodej stromků" (býv. Jukka), 15.9.2011
Dobrý den, pročetla jsem ohledně firmy nějaké diskuze tady, ale protože bych si od nich letos chtěla objednat dva stromky, které jsem jinde v nabídkách nenašla, ráda bych znala současné zkušenosti zdejších přispívajících. Díky!   ... celý příspěvek >
Stříhání popínavé růže, 14.9.2011
Řezejte v každém případě až na jaře - nevíme, jaká bude zima a jak růže přezimují. Buď můžete odstranit celé staré výhony, nebo je snížit na nižší rozvětvení.           Lída
Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 12.9.2011
Nejde o jiný javor, ten váš má celé jméno Acer palmatum Dissectum Garnet. Vzhledem k tomu, že má jemně stříhané listy, nemá rád polední úpal. Nejlepší je polostín. Na slunci potřebuje mít zamulčovanou zem nad kořeny a pokud to jde, tak vlhčí vzduch -... celý příspěvek >
Šafrán, 12.9.2011
Pravý šafrán (Crocus sativus) kvete na podzim. Jinak krokusy jsou kvetoucí zjara i na podzim, mají úzké trávovité listy zároveň s květy. Ocúny (Colchicum) mají zjara mohutné listy a na podzim vyrážejí ze země pouze holé květy... celý příspěvek >
Převislé muškáty v Rakousku, 12.9.2011
Díky za odkaz na stránku (jen jsem musela použít překladač, němčinu neovládám). Mají tam i množení  :-)))           Lída
Jakou letní jabloň?, 11.9.2011 Obsahuje fotku
Nepsala jsem o Zitě, ale o Dimě, a ta je Discovery x Mantet a je opravdu chuťově moc dobrá. Plodnost je udávána střední až velká, mám zatím malý stromek, tak to ještě moc neposoudím. V Atlase odrůd Ing.M, Richter udává odolnost ke strupovitosti... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika