|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kočka ve skleníku, 9.3.2012 Existuje postřik odpuzující kočky i psy (ve spreji), název zpaměti nevím, ale na netu to najdete. Lída |  | Jakou růži zvolit?, 9.3.2012  Čajovku Remy Martin mám také ráda, navíc náádherně voní... Lída |  |
|  | Kdy začit, 8.3.2012 Jedni sousedé už tam mají vysazený salát... Jinak záleží, jak je u vás... |  | Kdy lze vysadit Buxus ven?, 8.3.2012 Zasadila bych je ven, ale až bude lepší počasí. Pokud byly zatím doma nebo ve skleníku, nejsou tolik otužilé. Ale určitě jim pak bude líp v zemi než v omezeném prostoru květináče. Lída |  | Jak se starat o cypřišek leylandův?, 8.3.2012 Spíš si myslím, že jim tak nevadí mráz jako to, že přes zimu hodně proschnou, pokud nejsou před zimou a při oblevě zalévány - a lidé to pak přisuzují mrazu. Lída |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 8.3.2012 Já bydlím v Labské II a zahrádku mám u trati na Pce (přes trať je pak osada Červený dvůr). U nás pro změnu jdou broskve a nedaří se meruňkám... Lída |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 8.3.2012 Mám Zlatý fík a Karát, obojí na meruzalce, neraší zatím ani u sousedů. Pro jistotu ještě vždycky zkontroluji jehnědy lísek ;-)) Ono na zahrádkách za městem je vždycky o 2°C větší zima než ve městě, co má zahrádku KUKY, tak je to opožděné. Navíc... celý příspěvek > |  | Šlapáky, 7.3.2012 Baumax je má teď v akci 112,-/ks |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 7.3.2012 Kuky, my máme zahrádku až na okraji HK a angrešt ještě o jaru nic neví a lískám se jehnědy sice natahují, ale mrchy nepráší, ani když s nimi klepu :-))) Ještě musím chvíli... celý příspěvek > |  | Jakou růži zvolit?, 7.3.2012  Mám od Starkla kromě jiných růži Egon Schiele, také je pěkná, dorůstá cca 1,80m a opakuje kvetení. Jinak na růže od Starkla ji nemohu stěžovat, měla jsem od něj většinu těch, co mám a byly od něj vždy... celý příspěvek > |  |
|  | Jarní sestřih trav, 6.3.2012  Také stříhám tak 5-10cm od země, podle velikosti trsu. Včera jsem ostříhala všechny trávy kromě miskantusu a penniseta, s těmi ještě pár dnů počkám, raší později. První potřebuje ostříhat třtina - Calamagrostis Karl Foerster (viz foto), ta raší... celý příspěvek > |  | Trvalky na suche misto, 5.3.2012 Můžete volit různé skalničky - netřesk, rozchodník, tařice a tařička, mařinka, nízké hvozdíky, polštářové floxy, devaterník, sedum, mateřídouška, rožec, pupalka missourská, santolína ap. Lída |  | Malé bílé mušky na bylinkách, 4.3.2012 Zkuste občas porosit - molice mají rády suchý vzduch. Ale na ibišcích mi to nezabralo, tam pomohly až tyčinky Careo (ale jsou dost drahé). Postřiky jsem doma používat kvůli zvířatům... celý příspěvek > |  | Množení velkokvětých venkovních ibišků, 4.3.2012 Mně rostou vždy zjara semenáčky kolem keře - vysévá se sám :-)) Lída |  | Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 4.3.2012 S chemií neporadím, ale abyste poznal vzcházející řádky třeba mrkve nebo petržele, je dobré do řádku se semínky vysít pár semínek ředkvičky - vzejde dřív a označí vám, kde je řádek... Lída |  |
 |
|
|
|