|
Příspěvky uživatele - 88.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podivné chování kočky, 3.2.2013 Dobrý den, a co je přesněji to MMS? |  | Lískové ořechy, 6.5.2012 Moc děkuju, včera jsem tu měla rodiče a ti si také mysleli, že to jsou lísky, ale zahrádkáři nejsme.
Rodiče sice pocházi z vesnice, ale nastěhovali se do města do paneláku a já se od nich odstěhovala na vesnici do baráku a učím se... celý příspěvek > |  |
|  | Lískové ořechy, 6.5.2012  Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych si udělat z lísek větrolam a mít z nich i plody. Jak jsem tady četla, je potřeba mít alespoň 2 odrůdy lísky. Dá se poznat podle listů, zda se jedná o stejnou, či jinou odrůdu?
Koupili jsme dům, kde byla... celý příspěvek > |  | Rebarbora, 29.4.2012 Tak jak jsem psala loni, tak ani teď není po rebarboře ani stopy. Nějakou jsem si vypěstovala v květináči. Tři už jsem dala na zahradu, z toho 1 zašla. Další 2 mám na okně a mají se čile k světu a několik, co se přes zimu zatáhlo (pár dní jsme měli... celý příspěvek > |  | Slimáci, 22.4.2012 Loni jsme koupili dům, kde se 10let nebydlelo. Byla tam vysoká tráva, obrostlý pařezy a různý nepořádek, kde se slimákům a šnekům dařilo. Když jsem přijeli pracovat (zhruba jednou týdně) a bylo po dešti, tak jsem ze zahrady sesbírala přes 5-7l... celý příspěvek > |  | Česnek, 2.4.2012 Sousedů jsem se neptala a přesně nevím, jak máme propustnou půdu. ALe na Račíně (7km od nás a o 50m výše) je hlinito-jílovitá půda, podloží přesně nevím a česnek jim tam roste dobře a nehnije. Tak doufám, že u nás, když mám pocit, že to není tolik... celý příspěvek > |  | Česnek, 2.4.2012 Já jsem z Vysočiny, 600 mnm. Od konce prosince nebo začátku ledna jsme měli celkem slušnou vrstvu sněhu na zahradě, takže česnek, který jsem sázela 1. nebo 2. prosince je v pořádku, krásně roste. Sázela jsem poprvé a zkouším 3 odrůdy. |  | ABG 495 vs. Hecht 548, 22.3.2012 Dobrý den, máte někdo zkušenost s benzínovou sekačkou ABG 495? Chci si ji koupit přes inzerát. |  | Realizace aneb co nejdřív, 16.2.2012  Popřípadě se dá udělat chodník pomocí šablony (budeme tím dělat příjezdovou cestu i případné cestičky na zahradě).
|  | Realizace aneb co nejdřív, 13.2.2012  Na vodu se dají sehnat 1000l nádrž. Teď jsem s překvapením zjistila, že už od 1500,- (dřív jsem je našla od 3000,-). Já sama s touto nádrží na zahradu počítám, protože ze studny by byla voda moc studená. |  |
|  |
 |
|
|
|