|
Příspěvky uživatele - 187.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zaštipování balkonovek, 21.4.2009 Prosím, poraďte. Vždy jsem měla v truhlíku muškáty a surfinie, oboje jsem po zakoupení hodně zaštipovala a truhlíky nádherně kvetly a byly bohaté. Letos jsem k tomu koupila milionky, Bidens a Bacopu. Chci se zeptat, zda i tyto balkonovky se zpočátku... celý příspěvek > |  | Previsle muskaty - zlute fleky na listech, 16.4.2009 Prosím o radu, zda se zaštipují také jiné balkonovky než petunky, mám na mysli bacopu, milionky atd
Děkuji |  |
|  | Množení vajgelije, 8.4.2008 Dobrý den, koupili jsme dům se zahrádkou, kde je 5 vzrostlých keřů vajgelie. Na velmi starém dřevě jsou vzrostlé nové. Je možno keře vykopat a rozříznou na 2? Pokud ano, lze ještě nyní v dubnu? Dále se chci zeptat, pokud chci z vajgelie živý vysoký... celý příspěvek > |  | Jaký kultivátor?, 14.3.2008 Uvažuji o koupi MKS-60. Nyní používám dosluhující kultivátor Robi-55 a i přes jeho lehkost dá při manipulaci zabrat (nemá převodovku). MKS má převodovku(zpátečku!), tak předpokládám, že tahání ze země při obracení nebude problém. Měl jsem... celý příspěvek > |  | Napadení hrušně neznámou chorobou, 26.9.2006 Na listech hrušně se na vrchni straně objevily červenooranžové skvrni a na spodní straně vyrustky zelené barvy,asi jako maly štěteček.Možná v tom přežívá nějaký parazit.Je to na všech listech.Prosím o radu o co se jedná a jak zasáhnout?
Děkuji |  | servis plotostřih ALFA, 1.9.2006 Dobrý den, po 6 letech provozu jsem poškodil elektrický plotostřih Alfa - AHES 500, zakoupený v TESCU. Dodavatelská firma je v konkurzu, nevíte někdo kde by to opravili ? Jedná se o mechanickou závadu (vylámané zuby a zřejmě zkřivená lišta). Děkuji.... celý příspěvek > |  | Usychání rododendronu, 17.7.2006 Prosím o radu, co mám dělat s rododendronem, který mi cca 15 let krásně roste a hodně kvete a letos už od jara začal výrazně prosychat (i celé větve) a má hodně žloutnoucí listy. Také minimálně kvetl. Vláhy má dostatek. Děkuji za radu, protože bych o... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně, 26.5.2006 Nestihla jsem postíkat proti kadeřavosti broskve , je možné ještě teď v květnu s tím něco dělat ? Také bych se ráda optala zda lze stříkat a kdy proti šedé plísni na plodech broskve- loni jsme plody měly takto napadené. Děkuji za rady začínající... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|