|
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.5.2010 Moc pěkné. Sám se pokouším o něco podobného, loni na podzim jsem začal a letos jsem se k tomu zatím nedostal. Čekám na dovolenou ...
Taky tady dám pak fotky z průběhu stavby. Měl bych ale dotaz, čím jste zdil šamotové cihly? Někdo radí... celý příspěvek > |  | Propad plůdků, 13.5.2010 Po dnešní prohlídce zahrady musím konstatovat, že stejně jako loni má obrovský propad plodů meruňka Veecot. Sočasně kvetoucí Pincot, Darina a Bergeron jsou v normě, plůdky se krásně zvětšují. U Veecotu zůstane na stromě pouze několik desítek plodů.... celý příspěvek > |  |
|  | Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 13.5.2010 Ať to natřete ledasčím, tak to bude vypadat velice dobře jen chvíli. Doporučuji impregnaci dřeva proti houbám a breberkám a pak použít spíše tenkovrstvou lazůru. Tam, kde na to bude svítit sluníčko, bude nutné nátěr opakovat co 3 roky. Sám jsem... celý příspěvek > |  | Nový stromek broskve, 11.5.2010 A nechat 1 cm čípek nad očkem.
Martin |  | Zahradní traktor do svahu, 24.7.2009 Na našem trhu jsou traktory s uzávěrkou za cenu kolem sta tisíc. Jezdím za sucha po spádnici v úklonu i větším než je doporučováno ale zásadně bez koše. Někdy do svahu zapnu uzávěrku. Vzorek na pneumatikách musí být dobrý. Nemám problémy,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|