Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010
Asi tak micuko. Mirek je velikým přínosem tohoto fóra, což o jiných nelze vždy tak úplně říct... Martin
Kvalitní český česnek, 16.5.2010
Čemu se kacíři pořád divíte, pokut tomuto cizímu slovu nerozumíte, vemte Ottův slovník naučný a koukněte. Martin
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 16.5.2010
Ještě jsem o tom neslyšel. Ořešák je tak trochu specifický strom, já bych ho na uzení nepoužil. Třeba se ale pletu... Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.5.2010
Díky moc.  Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.5.2010
Díky za tip, ale koukal jsem na stránky Salithu, a ZX maltu jsem tam nenašel. Nemyslel jste náhodou maltu ZT? Martin
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 16.5.2010
Sám mám na tyčkové rajčata spon tak 60x60cm, na papriky 40x40. Martin
Co vaše réva?, 16.5.2010
Mirku, jsem na tom stejně. Tedy co se počasí týče. Má réva okolo pergoly ale vypadá kapánek jinak... Inu Břeclav... Martin
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 16.5.2010
Držím Vám palce... Samo, pokud budete každý rok přetírat, tak Vám to určitě vydrží i déle... Martin
Sekání mokré trávy, 15.5.2010
Tak i tak. Taky jsem dneska sekal trávu, sice od rána nepršelo, ale tráva byla vlhká. V neděli bych nesekal a pak bych se k tomu nejdříve dostal ve čtvrtek. Docela to dneska šlo, trošičku hůře sekačka ukládala trávu do koše, ale za 5 dnů by to bylo... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 15.5.2010
Minulý pátek jsem dal rajčata ven, po celotýdenním dešti musím konstatovat, že jsem se unáhlil... Třetina se bude muset znovu podsadit. Martin
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010
...ředkvičky a salát (ten jsem ani neochutnal )...
Na rajčata opravdu nejdou, vedle rajčet mám česnek a jahody. Nicméně nepozoruji, že by se mi slimáci pouštěli ve větším do jahod. Pravdou je, že je nutné je v době hlavního nájezdu mechanicky "odstranit". Problém mám v mini foliáku, kde mi... celý příspěvek >
Podobně jako Jery mulčuji tyčkové rajčata výhradně posekanou trávou. Podobně se dají řešit i jahody. Mohu všem doporučit. Martin
Nový stromek broskve, 14.5.2010
Nedokážu si představit celou zelenou broskev, která neraší :-). Pokud neraší pouze poslední pupeny, tak ty asi zaschly špatným řezem. U peckovin se stříhá na 1 cm čípek od posledního pupenu. Martin
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 14.5.2010
Zvláštní, já mám podbití natřené Luxolem Top, severní strana jako nová, jížní mi odešla snad po dvou letech. Měl jsem pocit, že slunce je ten největší nepřítel lazur. Asi ale budou opravdu veliké rozdíly ve značce. Také je možné, že je to ale dřevem,... celý příspěvek >
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika