Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rýč fiskars, 4.10.2011
Pouze dobré. A myslím, že nejen já.
Právě mi (v říjnu) vykvetly kanadské borůvky - co dělat?, 4.10.2011
Berte to z té lepší stránky, kdo z nás bude sklízet borůvky v lednu? Nikdo!  Teď vážně, nic s tím nedělejte, co omrzne, to na jaře ostříháte.  Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.9.2011 Obsahuje fotku
...pokračování II...
...pokračování...
Pokusím se vložit pár fotek výstavby grilu s udírnou tak, jak šla stavba. Základní rozměr cihel (lícových i šamotových) je 250x120x65, na zadní stěnu udírny jsem použil 250x65x65. Lícové cihly jsou z Polska (1ks/11Kč), šamotky jsou použité. Spotřeba... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.9.2011
Délka překladu je cca 80 cm, výška 6,5, zatím nikde ani prasklinka... myšleno na cihle nebo ve spáře. Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.9.2011
Tondo, šamotky v ohništi grilu vytvářejí vzadu zrcadlo, z čelní strany je pak 10cm nad zrcadlem položen vodorovně vyztužený plech (zalitý betonem - překlad) na kterém je postupně vyzdíván sopouch (šamotky vyzděné pod úhlem cca 45° až... celý příspěvek >
Hodnocení meruňkové sezóny 2011, 28.9.2011 Obsahuje fotku
Tak zdravím ze severní moravy, u mě letos zatím nejhezčí sklizeň. Na jedničku zaplodily všechny meruňky (Vecot, Darina, Bergeron, Pincot), favoritem se jednoznačně stala Pincotka. Chutí a pozdni sklizní mě zklamala Darina. Sedmilatá Vecotka mi dala... celý příspěvek >
Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 28.9.2011
Nemohu soudit. Mohu ale doporučit palírnu U Zelené lípy v Horní Suché na Karvinsku. Výborný přístup personálu a od toho odvíjející se výsledek pálení.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 27.9.2011
Jak je vidět Jirko, tak s grafikou sis pohrál. Jen jsem nepochopil, kde bude umístěna (ve vrstvě 2) mramorová deska a síto na douzování. Nebo toto bude umístěno nad ohništěm krbu?  Obávám se, že krb Ti bude kouřit, jelikož chybí prostor mezi... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 27.9.2011 Obsahuje fotku
Ahoj Luďku, ohniště udírny je samostatné pod grilem, v ohništi udírny žádný rošt nemám, je to taková uzavřená "kopka". Rošt pod ohniště grilu jsem chtěl původně taky dát (měl jsem už koupené dvířka popelníku i rošt), ale v průběhu výstavby jsem... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 26.9.2011 Obsahuje fotku
Díky za pochvalu, fotky zatím na netu nemám, ještě jsem se to bohužel nenaučil . Výkres jsem žádný neměl, vycházel jsem ze základního rozměru cihel. Jen doporučuji používat sudé čísla počtu cihel na pohledovou stranu (já použil základní... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.9.2011
Díky za pochvalu. Teploměr je zastrčen přes vyvrtanou díru přes cihlu, vpodstatě bez vůle (vrtáno průměrem 8mm, tyčinka od teploměru má stejný průměr). Když roztápím udírnu, tak teploměr povytáhnu, když vložím maso, tak zasunu zpět a topím na... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 22.9.2011 Obsahuje fotku
Přátelé, jako zakladatel tohoto vlákna můžu konstatovat, že i díky němu jsem načerpal dostatek informací a odvahy, realizovat vlastní stavbu . Stavbu jsem v létě dokončil, z jejího průběhu mám spousty fotek, pokusím se je umístit někde na... celý příspěvek >
Vymývaná dlažba, 22.8.2011
Důležitý je technolgický postup. Před 40 léty nebyla jiná možnost než udělej si sám. Najednou plněné čtyři ocelové rozebíratelné formy.  Použít dobrý beton , na povrch namíchat beton - asi až dva cm- jemná frakce kačírku +ostrý... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika