Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.11.2011
Pěkné a hlavně dobrý nápad, koncepčně je to další podnět pro případné stavebníky. Opravdu pěkné. Martin
Termín výsadby česneku, 6.11.2011
Mám vysazeno 14 dnů, zatím sadba nevylezla, ale není to úplně optimální letos. Krásný podzim letos máme.
Sušená rajčata v oleji, 6.11.2011
Mirku, to bude ono!!! Ta finta s převařením v lehké octové vodě dodá sušeným rajčatům vláčnost. A potvrzuje se to, co jsem tušil, tzn. spotřeba do třech týdnů a stále připravovat čerstvou várku. Příští rok to vyzkouším.
Podezdivka, 6.11.2011
Určitě ještě můžete, zatím nejsou silné mrazy, beton v zemi zatím nezmrzne, nad terénem ho přikryjte plachtou.  Důležitý je především první týden po betonáži. Můžete taky použít plastifikátory a přísady, které Vám umožní betonovat do -5°C.
Sušená rajčata v oleji, 5.11.2011
Mám podobnou zkušenost, když jsem nevysušil rajčata do "křupava", tak se to začalo kazit. To "tajemství" by mě taky zajímalo, italské sušené rajčata na váhu v obchodě jsou daleko lepší, než naše domácí...
Pergoly, 4.11.2011
Není a nebude.
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 1.11.2011
Pokud řežete motorovou pilou, tak kůra nebude vadit tolik, jako olej na mazání řetězu. Byť "ekologický"
Pěstování habru ze semen, 30.10.2011
 samosebou
Pěstování habru ze semen, 30.10.2011
A říká se tomu lesní pech. Sám jsem na něho taky byl, les mi snad promine... Nejlepší doba je březen - duben a brát maximálně 20 cm sazenice. Je jich pod vzrostlýma habrama celý koberec... Za tři roky pravidelného stříhání a jarního přihnojení... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 29.10.2011
Není to tak dávno, kdy základní poučka byla sázet česnek v září... Myslím, že hlavním důvodem pozdější výsatby je fakt, aby česnek vzešel až "pod sněhem" a nenachytal na podzim nemoci a plísně. Při dnešní výsatbě už toto dle mě nehrozí.
Termín výsadby česneku, 29.10.2011
Já jsem sadil minulý týden, snažím se vysadit každý rok česnek do konce října, potom už je většinou políčko romoklé a sází se blbě. Každý rok mám česnek překrásný. Asi tak...
Merunkovice, 27.10.2011
Víte, i já znám lidi, kteří pijou wisky a pivo teplé a mě připadají tak trošku divní. Na druhé straně patřím k těm, kteří pijou destiláty vychlazené z ledničky. Třeba budu taky divný... Každému jinak chutná. Faktem je, že se za degustátora... celý příspěvek >
TopTaste?, 18.10.2011
Určitě jde Stanley lépe od pecky, ale chutí se Toptaste nevyrovnají. Alespoň u nás na ostravsku 320mnm.   Martin
Kvas z Jugoslávských švestek, 11.10.2011
Hm, po deseti dnech od založení kvasu pálit, to je teda fofr... To jsem nezažil ani u hrušek a třešní, natož u švestek.  Martin
Nákup vybraných ovocných stromků, 7.10.2011
Školka Koběluš v Bruzovicích u Frýdku - Místku. Martin
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika