|
Příspěvky uživatele - 209.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rada, 1.4.2012 Ano, za standartních podmínek lze hrnout sníh, tzn. pravidelně, okolo 5cm spadu bezproblému, více utlačí taky, ale přední kola ujíždějí při šikmé radlici, protože to v tu chvíli hrne cca 15cm.Navíc pokud je zmrzlý podklad, vyžaduje to řetězy.Co se... celý příspěvek > |  | Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 1.4.2012 Ještě trochu zasvěcení-traktory jso převážně americká divize, ridery evropská divize HQ, tak to neházet do jednoho pytle, nebe a dudy.Ani autorizovaný prodejce mi nevyvrátil moje poznatky, naopak si jen povzdechl, že ani nové kladky mi nepomůžou,... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 1.4.2012 P.S.-kawasaki jsou jedny z nejlepších motorů(japonci jsou japonci),navíc plně tlakově mazané, dává je i john-deer, ale s japonskou převodovkou od kansaki(tuff-torkama, tu má např. i honda),oni vědí moc dobře u brikse, proč nejlepší jejich motor je... celý příspěvek > |  | Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 1.4.2012 Ješte ty typy-honda celkově dobrá, kvalitni komponenty od motoru po podvozek, skvělý posez, špička širší tunel a sukně na koši, možnost předního nesení příslušenství-např.drtič větví.Stiga obdobný, trochu drsnějši vzhled, kvalitni dily.Starjet jen... celý příspěvek > |  | Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 1.4.2012 Husqvarnu traktor ani omylem, hydrogyr ani omylem.Kliňák na hq šestihranný mě koštoval 1500kč, závlačka 200kč a těsnící guma cca 30cm délky u koše 500kč a to ceny neřeším pokud odpovidají kvalitě, ale toto je výsměch, kvalitu to nevidělo ani z... celý příspěvek > |  | Nůžky na živý plot - křoviny, thuje, 1.4.2012 Na živý plot z thuji jsem zpočátku zvolil elektriku, ale stále se mi tam motal kabel, neustále ho hlídat(jednou to stejně odnesl přeseknutím, tak byl o dva metry kratší),tak po této zkušenosti jsem šel do benzínu a jsem spokojenej, ani to není o... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku, 1.4.2012 Jen k tomu weibengu, právě ten čtyřrychlostni pojezd bude slabinka, neboť to neni řešeno převodovkou jako např. u stigy, ale variátorek, kde se tře kĺiňák, a jednotlivé rychlosti jsou jen pohyb klíňákem, jinak s kohlerem za jedenáctku, by to stálo za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|