|
Příspěvky uživatele - 164.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez ryngle, 18.2.2011 Dobrý den, prosím o radu, jsem začínající zahrádkář, koupil jsem si na zahradu ryngli, už ji mám asi 3roky, ještě jsem ji nestříhal, poaďte je to třeba a hlavně kdy a jak? Díky D |  | Kalina obecná, 18.2.2011 Dobrý den, kdo má zkušenosti, s keřem kaliny obecné, hlavně jak a kdy ji stříhat, aby rostla a kvetla hustě?Sama jsem si ji nařízkovala a teď nevím, jak dál?Děkuji za radu. R |  |
|  | Pupalka křovitá, 18.2.2011 Dobrý den, prosím, kdo mi poradí, jak stříhat a kdy pupalku křovitou?děkuji B |  | Zasilková zahranictví, 19.8.2009 Dobrý den,
jsem ze severní Moravy a hledám nějaké kvalitní levné zásilkové zahradnictví, máte někdo zkušenosti, se kterými se podělíte? Děkjuji |  | Zavařování bez cukru, 28.6.2009 Dorý den, uměl by mi někdo poradit, jak se dá zavařovat, dělat marmeládu, šťávy z ovoce bez cukru?(dodržuju dělenou stravu podle Kořínkové).Nejlépe bez fruktózy(ta je prý více nebezpečnější než obyčejný řepný cukr).Děkuji |  | Plody červeného rybízu, 28.6.2009 Dobrý den, mám otázku, která se týká červeného rybízu.Někde jsem četla, že plody červeného rybízu osahují něco, co odebírérá z těla něco důležitého, že by se mělo něco k němu při konzumaci přidávat..Ale už nevím přesně co a nikde na internetu to... celý příspěvek > |  | měsíčková mast - sádlo?, 30.3.2009 Jé to byste byla moc hodná..děkuji.BM |  | zmlazení rybízu, 18.3.2009 Dobrý den, máme na zahradě hoodně staré keře černého rybízu(nijak neupravovaného),mám otázku, zda by ho šlo ještě nějak omladit.Děkuji B |  | Neplodící josta, 12.3.2009 Dobrý den, prosím o radu.Loni jsem si zasadila jostu a angrešt na záhon.Je jich letos třeba nějak ostříhat a na kolik oček?Jak se o ně dál starat? Děkuji B.M. |  | Jak se starat o Hořcový stromek, 5.3.2008 Chtěla bych se zeptat na zaštipování hořcového stromku. Coš fakt nemůž pochopit, proč to dělat. Místo zaštípnutého výhonu, vyroste další, jen jeden a šikmo..takže proč teda zaštipovat, když nehoustne. Děkuji za reakci |  |
|  |
 |
|
|
|