Příspěvky uživatele - 164.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez ryngle, 18.2.2011
Dobrý den, prosím o radu, jsem začínající zahrádkář, koupil jsem si na zahradu ryngli, už ji mám asi 3roky, ještě jsem ji nestříhal, poaďte je to třeba a hlavně kdy a jak? Díky D
Kalina obecná, 18.2.2011
Dobrý den, kdo má zkušenosti, s keřem kaliny obecné, hlavně jak a kdy ji stříhat, aby rostla a kvetla hustě?Sama jsem si ji nařízkovala a teď nevím, jak dál?Děkuji za radu. R
Pupalka křovitá, 18.2.2011
Dobrý den, prosím, kdo mi poradí, jak stříhat a kdy pupalku křovitou?děkuji B
Zasilková zahranictví, 19.8.2009
Dobrý den, jsem ze severní Moravy a hledám nějaké kvalitní levné zásilkové zahradnictví, máte někdo zkušenosti, se kterými se podělíte? Děkjuji
Zavařování bez cukru, 28.6.2009
Dorý den, uměl by mi někdo poradit, jak se dá zavařovat, dělat marmeládu, šťávy z ovoce bez cukru?(dodržuju dělenou stravu podle Kořínkové).Nejlépe bez fruktózy(ta je prý více nebezpečnější než obyčejný řepný cukr).Děkuji
Plody červeného rybízu, 28.6.2009
Dobrý den, mám otázku, která se týká červeného rybízu.Někde jsem četla, že plody červeného rybízu osahují něco, co odebírérá z těla něco důležitého, že by se mělo něco k němu při konzumaci přidávat..Ale už nevím přesně co a nikde na internetu to... celý příspěvek >
měsíčková mast - sádlo?, 30.3.2009
Jé to byste byla moc hodná..děkuji.BM
zmlazení rybízu, 18.3.2009
Dobrý den, máme na zahradě hoodně staré keře černého rybízu(nijak neupravovaného),mám otázku, zda by ho šlo ještě nějak omladit.Děkuji B
Neplodící josta, 12.3.2009
Dobrý den, prosím o radu.Loni jsem si zasadila jostu a angrešt na záhon.Je jich letos třeba nějak ostříhat a na kolik oček?Jak se o ně dál starat? Děkuji B.M.
Jak se starat o Hořcový stromek, 5.3.2008
Chtěla bych se zeptat na zaštipování hořcového stromku. Coš fakt nemůž pochopit, proč to dělat. Místo zaštípnutého výhonu, vyroste další, jen jeden a šikmo..takže proč teda zaštipovat, když nehoustne. Děkuji za reakci
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika