|
Příspěvky uživatele - 164.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sázení a střih letní jabloně Piros, 26.3.2011 Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Mám letní jabloň PIROS, kterou jsem dnes sázela /zahrada je v 600 m.n.m./. Kořeny jsem zakrátila, ale s korunkou si nevím rady. Má terminál a 2 malé slabé větvičky, mají tak 15 cm. Nevím jak je střihnout a jak... celý příspěvek > |  | Sázení a střih slivoně Gabroská, 26.3.2011 Dobrý den, prosím poraďte mi, dnes jsem zasadila s.Gabrovská. Máme zahradu asi tak 600m.n.m. Při sázení jsem zakrátila kořeny, jen se zastřižením koruny si nevím rady. Terminál má ustřižený, takže ho nemá, postraní větvičky jsou 3-4, ale jsou takové... celý příspěvek > |  |
|  | Sázení a stříh broskvoně, 26.3.2011 Dobrý den, prosím o radu. Jsem zahradnice-začátečník.Koupila jsem si nějakou novou odrůdu broskve ASTAR /je prý americká/.Dnes jsem ji zasadila, je odolná vůči mrazu/máme zahradu 600m.n.m./,takže jsem ji zasadila, tak na zkoušku. Při sázení jsem... celý příspěvek > |  | Pěstování malinoostružin a ostružin, 26.3.2011 Dobrý den, prosím o radu, dostala jsem malinoostružiny a ostružiny, poraďte jak je správně pěstovat? Můžu jim při sázení vylepšit půdu granulovaným slepičincem a hlavně mám je i ostříhat a jak? Dík B |  | Hnojení z kopřiv, 12.3.2011 Dobrý den, ráda bych se zeptala zkušeného zahradkáře, který si vyrábí zákvas z kopřiv. Určitě dost zapáchá, je možno sud s kopřivama a vodou/ 2/3 kopřiv,1/3vody/ přikrýt nebo musí být, pro správný výsledek otevřený? Děkuji B |  | Odborná literatura, 6.3.2011 Dobrý den, prosím poraďte mi nějakou odbornou, jednoduchou, dobře pochopitelnou literaturu, hlavně co se týká řezu ovocných stromů, keřů a dobré rady do zahrady s ukázkama.. Jsem zahrádkář začátečník, ale hodně mě to baví.Máme zahradu 600m.n.m.... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 2.3.2011 Aha, děkuji, za nápad.Takže zašpunatovanou 2l plastovou láhev, zarazím do země k rosltině špuntkem dolů/ještě ji prodiravím/ a druhý konec odřežu a tam leju vodu /takže ze spoda/.Děkuji |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 2.3.2011 Tak to jsem teda překvapena, známi říkají jen zalévat a zelévat, že při nedostatku vody praskají..A já zalévám obden a zdá se mi že půda kolem rajčat je mokrá až jakoby se tvořil mech..tak možná i v tom je chyba. |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 1.3.2011 Ještě bych se chtěla zeptat, jak často zaléváte, já obden. Prý mají rády hodně vody, pak začnou praskat. |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 1.3.2011 A jsou hezká, jo? Tak teda fakt nevím, proč se nám nedaří vypěstovat hezká rajčata.My taky nepoužíváme žáné chemie, na přihnojení občas slepičince. |  |
|  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 28.2.2011 Já právě nemám takovou možnost, abych je mohla pěstovat pod střechou.Vím, že rajčata nemájí rády, déšť.A jak se jim daří v tom skleníku? |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 28.2.2011 Jinak by to nešlo, máme zahradu asi tak 600 m.n.m. a rajčata mám na jedné straně foliovníku, takže se zálivkou problém není. Já zalévám obd en, nevím jakou mám odrůdu, vždycky dostanu už předpěstované rostlinky od zkušené pěstitelky, takže by s tím... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat ve foliovníku, 28.2.2011 Dobrý den, ráda bych poprosila zkušené zahradkáře, aby se se mnou podělili o pěstování rajčat ve foliovníku. Já mám ve foiliovníku zasazené papriky, okurky a rajčata, všem se daří, ale rajčata jsou vždycky na tom hůř.Buď nezčervenají celé, vršek u... celý příspěvek > |  | Pupalka křovitá, 23.2.2011 Děkuji, takže bych ji mohla i úplně u země seřezat celou? |  | Není nad kiwi, 18.2.2011 Dobrý den, i já bych ráda vyzkoušela kiwi, ale vůbec o pěstování i druzích nic nevím. Hodí se do vyšších poloh, mám zahrádku v 600m.n.m.?Díky |  |
 |
|
|
|