|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zamulcovani kopriv, 9.5.2013 Podle mých zkušeností kopřivy v tom případě buď zmizí úplně, nebo je pak hravě vyplejete, protože půda pod takovým kompostem bude do hloubky měkká - o to se žížaly postarají. Pokud chcete mít jistotu, že to kopřivy nerozchodí, dejte pod trávu, přímo... celý příspěvek > |  | Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013 Ano, vlastně je to tak. Akorát lze dodat, že takový "dotaz" se tady nedá zodpovědět a i kdyby, podle té rady se sotvaco dá podniknout. Rady se budou pohybovat od "kdo do tebe kamenem..." až po "počkej si na něj za novoluní se sekyrou". Prostě to na... celý příspěvek > |  |
|  | Péče o neznámou odrůdu jabloně, 6.5.2013 Skutečně to vypadá Rubínovitě, i podle barvy, kterou popisujete. Hlavně nestříhejte koncové výhony nějak v polovině, ustříháte květy a připravíte se o úrodu. Vidíte, že květy jsou hlavně na koncích větví. Mírně prosvětlete korunku, co se kříží a... celý příspěvek > |  | Obnova aleje, 5.5.2013 To je omyl. Spletl jsem IP. reakce byla na 216.228 |  | Obnova aleje, 5.5.2013 182.227: Zase spousta demagogie. Když má někdo nehodu, nemusí být nutně horší než ti ostatní. Považujete se za lepšího, protože jste nenarazil do stromu? Pokud jde o lesní cesty, tam je osobním automobilům ze zákona vjezd zakázán. A pracovním strojům... celý příspěvek > |  | Kdy bych měl zlikvidovat plesnivou starou jabloň?, 5.5.2013 No do lesa se jabloň moc nehodí. Takže místo toho co tady přemítáte už mohla být na polínka. Stejně to porazíte a tady hledáte jen potvrzení, že neděláte hloupost. Jenže na to vám razítko nikdo nedá. A nikdo vás nepůjde kontrolovat.
|  | Obnova aleje, 5.5.2013 Vidím to ze tří úhlů. Jednak hledisko ekoteroristické - poznámka, že ještě žádný strom do auta nenarazil, je excelentní demagogie hodná lepší věci, typický ekoteroristický válečný pokřik. Oni si mládenci neuvědomují, že většina těch krásných stromů u... celý příspěvek > |  | Hnojení, postřiky rajčat - rady, 4.5.2013 1. Kuprikol není na bázi měděnky, je to jiná sloučenína mědi.
2. Drátek v rosltině byl hitem už před lety a byl udělán i rozbor v porovnání s Kuprikolem. Zatímco při postřiku Kuprikolem při dodržení OL a umytí plodů nebylo zjištěno nebezpečné... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013 Včely na jetel létají, ale nerady, právě pro délku květní trubky. Pokusy s drezírováním pro zvýšení výnosu jetelového semene se dělaly snad v 60 tých letech a popisovalo se to v časopise Včelařství. Myslím tím jetel luční, tak mně nechytejte za... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013 Ale to tak je v celé živočišné říši, v celé přírodě. Nelze přece na dvě stránky opisovat, jak to pisatel zcela přesně a objektivně myslel. Nemá cenu filosofovat o tom, že čmeláci a mellifery si nekonkurují, když pokud je v místě převčeleno, ti... celý příspěvek > |  |
|  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013 Na dva v jednom. Víte, ono je to o názvosloví. A o pletení dvou věcí dohromady. Co dělají včely a co dělají lidé. O nepochopení výrazu. A o tom, že včelař si myslí, že zachraňuje lidstvo. Opravdu by mne zajímalo, jak se liší nektarodárné rostliny,... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 1.5.2013  Mně to nedá, i když je to tady offtopic. Kdosi si stěžoval, že na třešni nemá včelu. Podnikl jsem dnes výzkum a výsledky jsou: Mám Napoleonovu, velký strom, nyní je polorozkvetlá. V koruně se potáceli dva čmeláci a několik samotářek. Medonosná snad... celý příspěvek > |  | Spring Crest, 30.4.2013 Jestli jsem to dobře rozkódoval, dotyčný řidič? - je možné jej vůbec takto nazývat - jel s autem bez platné TK, tedy nezpůsobilým provozu, bez povinněho bručení, a ještě k tomu v obci překročil povolenou rychlost. Ajajajaj, to to bude drahý,... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.4.2013 Když už tady drbem ty včely, tak drobné vysvětlení. Včela je zaprvé "florokonstantní", tedy když si řeknou "děláme angrešty" tak většina létá na angrešty. K opylení pak vlastně dochází promísením pylu na chlupatáých včelách v úle, protože právě díky... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 28.4.2013  Bergeron v Sezimově ústí. |  |
 |
|
|
|