|
Příspěvky uživatele - 48.213
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, 28.11.2012 Kdysi jsme douzovali šunkové klobásy z Polska. Žádný problém v tom nebyl, byly slušné, po tom douzení. Pravda, možná to ještě byly klobásy z masa. Raději jsme pak přešli na vlastní výrobu. R. | | Prosím je to žampión?, 25.9.2012 U žampiónů kůžička přesahuje okraj klobouku a lupeny nejsou spojeny s nohou. Takže to asi jsou ony. R. | |
| | Proč mi letos nevykvetla broskev?, 31.5.2012 Na Ostravsku mi vymrzly tuto zimu, stejně jako minulou. Tak pěstuju alespoň to listí. Letos jakési obzvlášť mizerné. R. | | Pozdní jarní mrazy, 11.5.2012 Vážení, panika je nedostatečná, vůbec to nevypadá dobře! Přikládám synoptickou předpovědní mapu na 12.5., s částečným vysvětlením.
Na severní polokouli rotuje vzduch v tlakové výši (H) doprava, jak jsem naznačil kruhovou šipkou a v níži (L)... celý příspěvek > | | Vylezl vám už česnek?, 9.4.2012 Pane Mičurinec, pokud je ta fotka reálná, tipuju, že budete kolem 1.máje sklízet. RM | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012 Ostrava ve 23hod -2,5st, za městem -3,5st do 1,00hod bez dalšího poklesu. Jasno, měsíc jak lampión. Norovi to opět vyšlo. Co znám YR.NO na jiné už ani koutkem oka nepohlédnu. RM | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2012 Nejnižší teploty bývají nad ránem, v zimě obvykle až když vychází slunce. To však platí, pokud je bezvětří. Pokud je vítr, nemá denní doba žádný význam, záleží kdy vítr přižene masu chladného vzduchu. Na Ostravsku v noci foukalo a bylo něco kolem... celý příspěvek > | | Postřehy z prvního uzení, 29.3.2012 Chybu udělali asi soudruzi pašíci. Jeden byl lenoch, který sežral vše i kamarádovy zbytky a nažraný ulehl. Ten druhý, asi intelektuál, se najedl střídmě, ať mu není těžko a po té se dal do cvičení, aby mu neochablo svalstvo. Rozdíl je v mase, pokud... celý příspěvek > | | Postřehy z prvního uzení, 28.3.2012 Ta slanost je dobrá, určitě né pod 3%!!! Osobně dávám 3,3-3,5 maso a bůček 4-4,3%. Tučné moc nenatáhne. Hold maso musí být slané a cukroví sladké. Jinak to děláte dobře, že máte vztažené množství soli k masu+ vodě. Jedině tak se jde dobrat slušného a... celý příspěvek > | | Vyber postrekovaca, 19.1.2012 Používám několik let polský postřikovač Marolex, k plné spokojenosti. Není mu co vytknout. Se sadou trysek a poštovným vyšel asi na 1200kč, koupil jsem ho přes internet. Nechal jsem si vysoustružit ze silonu nový střed, místo pumpy. V něm mám... celý příspěvek > | |
| |
|
|
|
|