Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škumpa, 15.1.2012
Dobrý den, obě rostliny jsou blízce příbuzné, patří do čeledi ledvinovníkovitých. Škumpa patří do rodu Rhus, který obsahuje více než 100 druhů. Zdaleka ne všechny jsou invazivní, zato jsou poměrně často jedovaté (např. Rhus vernix). Škumpa... celý příspěvek >
Biozahrada?, 14.1.2012
Samozřejmě, že organickými hnojivy lze přehnojit, ale je to o něco těžší, než z minerálními rychlerozpustnými. Při přehnojení např. ledkem je v jednu chvíli koncentrace dusičnanů v půdě obrovská, pak poměrně rychle klesá. To se s hnojem nestane. Když... celý příspěvek >
Černé fleky na jablkách, 14.1.2012
Najděte si téma strupovitost jabloní, najdete toho opravdu hodně
Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012
Záleží také, kolik je kolem auta místa. Aby pak divoké šlahouny neškrábaly auto nebo oblečení při pokusu se do auta prodrat.
Jak na krtka, 13.1.2012
Trochu jsem si to myslel, i když jsem si nebyl jistý. Když člověka chytne zápal, zapomene se ohlížet za sebe. Ovšem viděl jsem i horší diskuse. Z top 10 absurdit vybírám: - vybetonovat celou zahradu - elektrickým proudem zahubit žížaly a tím... celý příspěvek >
Kdoví, třeba to chtějí zrovna nechat porůst proto, že mají hned vedle sezení. Ale souhlasím, že opletka ideální není, spíše jsem to nadhodil jako alternativu k podražci, kdyby šlo o neprodyšné zakrytí. Já si stojím za přísavníkem nebo zimolezem.
Podražec páchne :). To už bych dal raději opletku
Zapěstování koruny ze špičáku, 13.1.2012
Zastřižení naopak větvení podpoří, lze jej jedině doporučit. Co se týče výšky, k požadované výšce kmene přidejte šest pupenů a střihněte těsně nad posledním. Pokud potom obrazí více pupenů, lze ty nepotřebné v létě zaštípnout, aby do nich nešlo... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 11.1.2012
To je přímo ukázkový příklad mizerné napodobeniny skleníku, před kterými varují osvědčení výrobci. Vyhozené peníze.
Jaký je aktuálně u vás výskyt krtků?, 10.1.2012
U nás se šířil postupně od sousedů k hranici pozemku a tam se záhadně zastavil. Možná máme výkonnější kočku než sousedi nebo naši zahradu má rezervovanou hryzec.
Navrhněte popínavku na garážové stání, 10.1.2012
Přísavník sice kvete nenápadně, ale zato je krásný na podzim.
Navrhněte popínavku na garážové stání, 10.1.2012
Asi bych doporučil zimolez nebo přísavník. Obě snesou slunce i stín a mně osobně se líbí.
Vilín, 9.1.2012
Předpokládám, že je kontainerovaný, takže ano. Nic lepšího pro něj udělat nemůžete.
Zmlazovací řez starých stromů, 7.1.2012
Možná stromy ještě nejsou tak staré, aby se musely zmlazovat. Nestačil by jen průklest, aby se prosvětlila koruna? Možná mají moc velkou násadu, průklest, pohnojení a případná probírka by mohly zabránit propadu. Případně závlaha, pokud máte písčitou... celý příspěvek >
Zmlazovací řez starých stromů, 7.1.2012
Nebojte se, jestli jste ochotní si o tom něco málo nastudovat, potom to podle základních pravidel zvládnete sami. Otázka je, jestli to má ještě smysl, jestli už stromy nejsou za hranicí životnosti. Případně stojí za úvahu přeroubování, do toho... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika