|
Příspěvky uživatele - 50.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 23.3.2012 Lépe bych to nevystihl, jenom jeden rozdíl - mám ten stroj ještě o pár roků déle. Kvůli opotřebení jsme vyměnili všechny prsty na liště a lejeme benzin! Absolutní nezmar... |  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 23.3.2012 Tak tohle je přidřené anebo hodně dlouho jedoucí bez filtru, mám doma MF70 třicet let a motor šlape jako hodinky. Olej M2T takové opotřebení nemůže způsobit. |  |
|  | Starjet nebo Karsit?, 23.3.2012 Za mne jednoznačně STAR JET a to nejenom proto, že ho máme několik sezon a je to bezproblémový stroj. Solidní, bytelná konstrukce, žádné fórové výlisky, valivá ložiska, skoro nezničitelné motory Vanguard, příznivé ceny náhradních dílů a dostupný... celý příspěvek > |  |
|
|
|