Příspěvky uživatele - 253.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klematis - druhá rostlina v jiném stadiu, 5.3.2013 Obsahuje fotku
tady je fotka:-)
Klematis - druhá rostlina v jiném stadiu, 5.3.2013
co stím? ostřihat? kdy a jak?  Hnojit čím a kdy? děkuji moc za jakoukoli radu
Klematis, co s ním? , 5.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, moc Vás prosím o radu co stím klematisem? Na podzim jsem na něhio zapoměl a teď si nevím rady. Prosím poradtě kdy ostříhat a hlavně jak. Děkuji moc mám 3 popínavky a každa je v jiném stadiu... prosím o radu ke každé... celý příspěvek >
Kdy stříhat palmetu?, 3.3.2013
Dobrý den pane Vysloužile,   a vy byste byl ochotný poradit, jak střihat ony palmety?Děkuji za radu.
Ano, je to palmeta, takže stříhat už teď?
Dobrý den, zdědil jsem zahradu, kde jsou jabloně "ve stěně" - omlouvám se, nevím jak se tomu správně říká. 6 jabloní vedle sebe, mezi nimi napnuté 4 bvodorovné drátxy, po který se plazí větve. Kdfy se tyto stromky střihají?
Co to je?, 6.10.2012
dík
Jak a kdy ostřihat maliny, ostružiny a kamčacké borůvky, 6.10.2012
Prosím o radu, kdy a jaká je zásada při střihu malin, ostružin a borůvek - dík moc za odpověď
Kdy mám střihat tyto jabloně, 6.10.2012 Obsahuje fotku
ahoj, zdědil jsem tuto zahradu s těmito jabloněmi (stěna). Prosím o radu, kdy se tyto jabloně střihají a jaká je zásada, abych udržel "plochý" tvar koruny.
Co to je?, 6.10.2012 Obsahuje fotku
prosím o radu, co je to zachorobu a jak a kdy ji mám léčit-děkuji
Co to je?, 1.5.2012 Obsahuje fotku
uznávám, jsem antitalent-co to je ty hnědé šupinky? Je to na závadu? Co stím? Připadá mi, že to mají jen thůje, které jsme dosazovali před cca 5ti lety.
Jaký olej do sekačky?, 1.5.2012
chlapi, omlouvám se za můj blbý dotaz, ale podědil jsem sekačku Stiga combi - cca 10let stará. Strýc s ní sekl a staral se o ni. Já ale nevím, jaký tam lét olej (s jakým označením)? No a benzín předpokládám natural... M
Kdy stříhat thůje, 29.4.2012
ahoj, máme živý polot z thůjí, celkem pěkně udržovaný (vysoký cca 2m). Celé roky se o něho staral strýc, ten je teď ale posmrti a já nevím, kdy (který měsíc) je vhodné thůje stříhat (zarovnat boky a vrch) abych jim neublížil. dík za... celý příspěvek >
Pomrzla meruňka, nebo ne?, 18.4.2012
Jak se pozná, zda pomrzla meruňka, nebo ne? (minulý táden byklo jednou vnoci mínus 6°C). Měruňka ale normálně rozkvetla - nebo to nemá vliv? Martin
Střih v dubnu, 18.4.2012
bohužel jsem nestihl révu po zimě ostříhat. teď už hooodně roní. Co mám dělat, nechat tak, nebvo to ještě nějdy půjde. nemám stím zkušenosti - podědil jsem to a je mi toho líto... Děkuji Martin
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika