|
Příspěvky uživatele - 253.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klematis - druhá rostlina v jiném stadiu, 5.3.2013  tady je fotka:-) |  | Klematis - druhá rostlina v jiném stadiu, 5.3.2013 co stím? ostřihat? kdy a jak? Hnojit čím a kdy? děkuji moc za jakoukoli radu |  |
|  | Klematis, co s ním? , 5.3.2013  Dobrý den,
moc Vás prosím o radu co stím klematisem? Na podzim jsem na něhio zapoměl a teď si nevím rady. Prosím poradtě kdy ostříhat a hlavně jak.
Děkuji moc
mám 3 popínavky a každa je v jiném stadiu... prosím o radu ke každé... celý příspěvek > |  | Kdy stříhat palmetu?, 3.3.2013 Dobrý den pane Vysloužile,
a vy byste byl ochotný poradit, jak střihat ony palmety?Děkuji za radu.
|  | Kdy stříhat palmetu?, 3.3.2013 Ano, je to palmeta, takže stříhat už teď?
|  | Kdy stříhat palmetu?, 3.3.2013 Dobrý den,
zdědil jsem zahradu, kde jsou jabloně "ve stěně" - omlouvám se, nevím jak se tomu správně říká. 6 jabloní vedle sebe, mezi nimi napnuté 4 bvodorovné drátxy, po který se plazí větve. Kdfy se tyto stromky střihají? |  | Co to je?, 6.10.2012 dík |  | Jak a kdy ostřihat maliny, ostružiny a kamčacké borůvky, 6.10.2012 Prosím o radu, kdy a jaká je zásada při střihu malin, ostružin a borůvek - dík moc za odpověď
|  | Kdy mám střihat tyto jabloně, 6.10.2012  ahoj,
zdědil jsem tuto zahradu s těmito jabloněmi (stěna). Prosím o radu, kdy se tyto jabloně střihají a jaká je zásada, abych udržel "plochý" tvar koruny. |  | Co to je?, 6.10.2012  prosím o radu, co je to zachorobu a jak a kdy ji mám léčit-děkuji |  |
|  | Co to je?, 1.5.2012  uznávám, jsem antitalent-co to je ty hnědé šupinky? Je to na závadu? Co stím? Připadá mi, že to mají jen thůje, které jsme dosazovali před cca 5ti lety. |  | Jaký olej do sekačky?, 1.5.2012 chlapi, omlouvám se za můj blbý dotaz, ale podědil jsem sekačku Stiga combi - cca 10let stará. Strýc s ní sekl a staral se o ni. Já ale nevím, jaký tam lét olej (s jakým označením)? No a benzín předpokládám natural...
M |  | Kdy stříhat thůje, 29.4.2012 ahoj,
máme živý polot z thůjí, celkem pěkně udržovaný (vysoký cca 2m). Celé roky se o něho staral strýc, ten je teď ale posmrti a já nevím, kdy (který měsíc) je vhodné thůje stříhat (zarovnat boky a vrch) abych jim neublížil.
dík za... celý příspěvek > |  | Pomrzla meruňka, nebo ne?, 18.4.2012 Jak se pozná, zda pomrzla meruňka, nebo ne? (minulý táden byklo jednou vnoci mínus 6°C). Měruňka ale normálně rozkvetla - nebo to nemá vliv?
Martin
|  | Střih v dubnu, 18.4.2012 bohužel jsem nestihl révu po zimě ostříhat. teď už hooodně roní. Co mám dělat, nechat tak, nebvo to ještě nějdy půjde. nemám stím zkušenosti - podědil jsem to a je mi toho líto...
Děkuji
Martin
|  |
 |
|
|
|