|
Příspěvky uživatele - 61.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 20.6.2012  Pozemek koupil ještě můj dědeček a rodiče mě ho darovali a pak jsme ještě přikoupili kus vedlejšího, aby kolem nás nikdo nestavěl.
|  | Bougainvillea v zimě, 19.4.2012 Zkuste přihnojovat hnojivem kristalon plod a květ.Radikální řez nedělám, ostříhám jen asi1/3,spíš méně.Nevím, jestli to dělám dobře, ale každý rok krásně kvete.Letos v zimě opět opadala na klacek, ale už je opět krásně olistěná. |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.3.2012 Pěkný večer.Určitě časem obrázky přidám.Dnes jsem dotáhla kus dutého kmenu a chci ho osázet.Už se strašně těším, jak mě letos pokvete, co jsem loni vysázela.Zatím to vypadá, že mě vymrzla azalka a asi hebe.To by mě mrzelo, bylo krásné.Mám... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.3.2012  Děkuji.Asi tak 10let.Ponechala jsem jen vzrostlé stromy(ty sázel ještě tatínek) a jinak jsem to celé předělala.Sázím si sama co se mě líbí.Už opět rozšiřuji a postupně dodám další obrázky.Někdy je to pokus, omyl a přesazuji, protože se mě to... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 22.3.2012 Děkuji.Bydlíme v místě kde se hodí prostě jen přírodní zahrada.Les, klídek a ticho.Jé.. tak.. tak vybušit kameny bych taky potřebovala umět:-))Je to krásné.Na to bych ale fyzicky při své muší váze nestačila:-))Zahrada je jeden z mých... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 22.3.2012  Sice už letos opět řádím na zahradě, tak pár loňských.Jsem milovník spíš přírodních zahrad a kameny mě nedávají spát a neustále tahám a dláždím a aranžuji.Zahrada je veliká má 12000m.Třeba se někdomu bude líbit.:-))letos už mám založeny nové kameny a... celý příspěvek > |  | Bougainvillea v zimě, 24.2.2012  Já ji pěstuji již asi 5 let a pokaždé mě v zimě opadá.Přezimuji ji ve sklepě u okna.Dovezla jsem si ji jako větvičku z Řecka a každé léto bohatě kvete a vždy na jaře jí lístky vyraší.Vždy ji ale tak v únoru zestříhám.Pokud jsem to neudělala, tak málo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|