Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nákup rostlin v Polsku, 15.2.2011
ne, přes Tinec jsem myslel tamní pěstitele, ale momentálně nevmí jména vesnic nebo směr, kde jet, snad časem seženu
ptajte se na velký trh, velke targovisko, od hranice asi 10-15 minut pěšky, poptám se ale jestli tam fungují jen přes víkend nebo i přes týden.Ještě upřesním, jestli jedete autem, kam zajet přímo k pěstitelům, ale hned to nebude.
spíš jste byli hned za řekou a nebyli na velké tržnici, dál do města nebo u skleníků... směrem po toku řeky, za bývalou celnicí pro výstup z polska... nejlépe je zajet autem do Polska a to přímo k pěstitelům za hranice přes Třinec a Lištnou
Destilační přístroj, 13.2.2011
ohledně oleje... používá se transformátorový olej... i starší, vydrží vysoké teploty a je to izolant
Cihlová cesta, 13.2.2011
dík za podnět, možná jich pár koupím a dosadím do kamenů, ale spíš bych chtěl samodomo a co nejlevněji z "přírodních" zdrojů
Cihlová cesta, 13.2.2011
nemáte někdo fota, jak vypadá chodník z kamenů, ale různě velikých a hlubokých?Mám kousek řeku, tak bych si nějaké nasbíral a doma mám pár větších a plochých, případné mezery bych vyplnil kameny z řeky, ale není jich tolik plochých, ukládal bych to... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 13.2.2011 Obsahuje fotku
díky Martine, na zimu to mám zaceltováno, aby mi to voda a mráz nezničil, část je zvonivek, ale většina je ze starých cihel nechaných několik zim venku a ty co přežily jsem použil... navíc je tam nejen několik druhů, ale i několik šířek a délek, tak... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 12.2.2011 Obsahuje fotku
cihly dávám do altánu, bez "střechy" se rozpadnou
A až Z o uzení, 30.12.2010
rychlosůl ja na barvu, aby maso bylo červené a né hnědé... může být i zelené, třeba libové, šunka a tak.jestli je jí moc a taky aby maso bylo naložené ...tak říkajíc agresivněji kvůli trvanlivosti, ale je to chemie, takže i zdraví neprospěšné
Rosení v udírně, 30.12.2010
jak bylo napsáno, zatopit předem a vyhřát udírnu, i hodinu předem pořádně topit a vysušit a nahřát cihly... pokud ani po delší době vlhkost nezmizí, snad napoví fotky
Pálenka z dýně, 10.9.2010
asi jak psal kolega výše, neplýtval bych časem a cukrem.Pil jsem takový výrobek a za námahu a cukr určitě nestál.To bych šel raději do sake nebo žitné... hooj
Myši všude - jak na ně, 17.8.2010
JO, funguje,akorát místo cementu je chutnější sádra třeba s cukrem a miska s vodou
Jaký zahradní traktor?, 17.8.2010
záleží na co vše bude použit a co vše od něho chcete..,sečení-buben, lišta...,orba-pluh, brány,..svoz trávy, sena-vlečka.A jaký typ se vám líbí, čtyřkolový nebo dvoukolový.Varik, PF62,Honda, TéKáč?
Jedná se o fenykl?, 4.8.2010
mně to připomíná kopr, ale ten snad poznáte i podle čichu
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 3.8.2010
k původnímu dotazu... musíte mít zabezpečený plot tak, aby ježek nemohl nikde prolézt, takže žádné díry a mezi podezdívkou a plotem minimální mezery, pokud není podezdívka, tak gumové pásy a ostnatý drát pod sítem mezi sítem a zemí.Ježek musí váš... celý příspěvek >
Další diskuze:  313233  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika