Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré a nové slepice, 10.3.2011
někdy staré klovou mladé, ale jak dorostou, tak si najdou tu nejslabší i starou a tu likvidují, raděj ji dejte do polévky, než chcípne
Chov pstruhov, 10.3.2011
Rak pruhovaný je nebezpečný nepůvodní druh raka. Může mít značný vliv na ostatní vodní organismy a habitat. Je vysoce nebezpečný pro původní druhy raků. Je odolný vůči račímu moru a je schopný jej přenášet.
Kurník - izolace?, 10.3.2011
jak bylo výše psáno, že izolace je zbytečná a drahá a plná cizopasníků, tak je nutná a ceny se liší od provedení a tím i s nebo bez možnosti cizopasníků.Když vám slepice nastydnou, omrzne hřebínek atd.,tak je po nich, i v mrazu je nenutím ven, jen na... celý příspěvek >
Co potřebují slepičky v kurníku - začátečník, 10.3.2011
na množství slepiček na snášení nezáleží, spíše jak velký máte prostor na pasení, tady máte inspiraci, zateplený kurník slepičky potřebují vodu, zrní,písek a na začátek pár granulí na které jsou zvyklé z prodejny... statku, alespoň velikostí, koupit... celý příspěvek >
Fólie na jezírko z Polska, 10.3.2011
odkaz na polské stránky jsem dal jen tak, ať se kouknete na různé tloušťky a názvy, aby jste mohli hledat na polských stránkách, kámoška koupila folii v zahradnictví, kterých je v Polsku na Těšínské straně plno, za poloviční cenu, jsou to jezírkové... celý příspěvek >
Fólie na jezírko z Polska, 8.3.2011
já bych do té Polské šel, ale dal bych si velký pozor na ostré hrany a vše vyložil geotextilií
Stavba udírny, 8.3.2011
kolik tam max.vejde masa?
Nova puda v skleniku, 8.3.2011
20 cm hlíny a pod ní hnůj a hadovky jely jako čert, samo,že každý den zálivka co se týče výše psaných debat, tak když jsem zahazoval skleník hnojem, měl jsem jen jakési betonové bazénky, tak jsem ho dával, kolik vešlo, třeba i půl metru, na hnůj... celý příspěvek >
Česnek teď na jaře?, 5.3.2011
můžete, ale na rodinu se sází 100 kusů a navíc, musíte dávat pozor na klíčky při sázení, raději ho vysaďte na jaře přímo do země, taky jsem sadil a několikrát až na jaře a navíc podzimní česnek, vyroste taky pěkný, nebojte.bude o 2 mm menší, ale... celý příspěvek >
Fólie na jezírko z Polska, 5.3.2011
že se neozvalo více spokojených nebo nespoojených
Fólie na jezírko z Polska, 5.3.2011
v mnoha případech je to tak, za kolik koupíte digitální fotoaparát u nás a stejný v Rumunsku?...ale trocha jinak, kamarádka má folii z Polska a je spokojená, vyšla o dvě třetiny levněji a funguje asi osm let... tak si vyber, v Polsku mají taky... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 4.3.2011
s těma vajíčkama je to k popukání, udělejte pokus s kupovaným, domácím a domácím, kdy mají slípky před pauzou nebo přes zimu, kdy nemají skoro skořápku... neplýtvejte solí, je to hovadina, každé vajíčko vyplave jindy
Jak uchovávat klobásy?, 4.3.2011
kolik je stupňů v uďáku v průběhu těch tří dnů a po vyjmutí je otíráte?..někteří je omývají... od kouře... dík
Řez angreštu, 3.3.2011
Jak ostříhat rybíz a angrešt... viz v nových příspěvcích o pár řádků níže
Chov pstruhov, 3.3.2011
číst pořádně, chce malé ryby k velkým
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika