Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plesnivý česnek, 23.8.2011
jen ho vyloupat a nechat v průvanu a né na slunci
Obydlí pro veverky, 21.8.2011
dejte si do vyhledávače budka pro veverku a je tam i foto, jak má vypadat
Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.8.2011
Iguka, ještě mě napadá... jdou koupit mosazné hmoždinky, provrtat šamotky a zapravit hmoždinky do červené cihly, udělat řadu s lepidlem, přišroubovat na červenou cihlu, vyspárovat a další řadu nebo nechej jen červené cihly a uvidíš, co to dělá
Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.8.2011
Rudokit jsem nesehnal, tak jsem koupil kamnářský tmel, možná by vlepené šamoty držely s tímhle, tmelem je slepit k sobě, popřípadě zezadu zalepit šrouby a ty zalepit do ytongu, podepřít,vyspárovat a pak teplem nechat vytvrdit, já s tím dospárovával... celý příspěvek >
Kde sehnat kamnářská dvířka k udírně levně?, 20.8.2011
ještě jedna vychytávka... pokud máš rezavé dvířka a chceš s nima něco udělat, očisti je kartáčem a pak natři fermeží-zvenku a pak vyhřej, ale né přímo plamenem, ale teplem z druhé strany třeba pistolí, ale pomalu a chytnou pěknou patinu, můžeš k... celý příspěvek >
Žulový kámen a plynový hořák, 19.8.2011
dík za pochvalu... nedovedu si představit jak vysoký a silný plamen ten hořák vykouzlí a jak jde regulovat, ale na malý-počáteční výkon bych volil asi 10 cm a při přidání volume, aby plamen byl těch 5 cm, snad to zvládne 5 cm rozdíl při regulaci... a... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011
jestli chceš vyložit šamotem krb z cihel, doporučuje se udělat mezi cihlama a šamotem malá mezírka, mají jinou roztažnost, při zdění vsunout karton a pak ho vytáhnout
Žulový kámen a plynový hořák, 18.8.2011
nejdříve pozvolna je důležité,...dřevem se taky topí uprostřed a kolem krajů bývá podpěra a žula chladnější, ale počítej s tím, že časem žula stejně rupne, ikdyž je v rámu... někomu za týden, někomu za 5 let.viděl jsem keramické vypalované pláty a ty... celý příspěvek >
Kde sehnat kamnářská dvířka k udírně levně?, 18.8.2011
na topeniště použiji ze zrušených kamen a přímo na uďák vyrobím dřevěné, klidně se podívej ve sběrně, za šrotovou cenu najdeš i krásu, co se už nedělá
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011
dík za info... ta sírová je drsná
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011
to mě taky zajímá, pak se kvas nezkazí?a do jablek taky dáváš?
Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.8.2011
pěkná vychytávka, ale jak jsem psal, gril bude dole a nad ním uďák, takže kouřovod půjde přes něho a do něho napojím odvod z uďáku a ještě mám kouřovod z pece, která bude vedle krbu
Pergoly, 11.8.2011
šikulky, ale dejte příspěvek do altánků a né pergol
Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.8.2011
jejda, dík za ochotu, ale tohle mi nepomůže, plánuji uďák nad krbem a ne vedle, ale už jsem díky podnětu od tebe začal něco z plechu koumat
Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.8.2011
to by bylo bezva, alespoň náčrtek nebo popsat co je od čeho rozděleno, dík za ochotu
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika