|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plesnivý česnek, 23.8.2011 jen ho vyloupat a nechat v průvanu a né na slunci |  | Obydlí pro veverky, 21.8.2011 dejte si do vyhledávače budka pro veverku a je tam i foto, jak má vypadat |  |
|  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.8.2011 Iguka, ještě mě napadá... jdou koupit mosazné hmoždinky, provrtat šamotky a zapravit hmoždinky do červené cihly, udělat řadu s lepidlem, přišroubovat na červenou cihlu, vyspárovat a další řadu nebo nechej jen červené cihly a uvidíš, co to dělá |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.8.2011 Rudokit jsem nesehnal, tak jsem koupil kamnářský tmel, možná by vlepené šamoty držely s tímhle, tmelem je slepit k sobě, popřípadě zezadu zalepit šrouby a ty zalepit do ytongu, podepřít,vyspárovat a pak teplem nechat vytvrdit, já s tím dospárovával... celý příspěvek > |  | Kde sehnat kamnářská dvířka k udírně levně?, 20.8.2011 ještě jedna vychytávka... pokud máš rezavé dvířka a chceš s nima něco udělat, očisti je kartáčem a pak natři fermeží-zvenku a pak vyhřej, ale né přímo plamenem, ale teplem z druhé strany třeba pistolí, ale pomalu a chytnou pěknou patinu, můžeš k... celý příspěvek > |  | Žulový kámen a plynový hořák, 19.8.2011 dík za pochvalu... nedovedu si představit jak vysoký a silný plamen ten hořák vykouzlí a jak jde regulovat, ale na malý-počáteční výkon bych volil asi 10 cm a při přidání volume, aby plamen byl těch 5 cm, snad to zvládne 5 cm rozdíl při regulaci... a... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011 jestli chceš vyložit šamotem krb z cihel, doporučuje se udělat mezi cihlama a šamotem malá mezírka, mají jinou roztažnost, při zdění vsunout karton a pak ho vytáhnout |  | Žulový kámen a plynový hořák, 18.8.2011 nejdříve pozvolna je důležité,...dřevem se taky topí uprostřed a kolem krajů bývá podpěra a žula chladnější, ale počítej s tím, že časem žula stejně rupne, ikdyž je v rámu... někomu za týden, někomu za 5 let.viděl jsem keramické vypalované pláty a ty... celý příspěvek > |  | Kde sehnat kamnářská dvířka k udírně levně?, 18.8.2011 na topeniště použiji ze zrušených kamen a přímo na uďák vyrobím dřevěné, klidně se podívej ve sběrně, za šrotovou cenu najdeš i krásu, co se už nedělá |  | Letni hrusky na kvas, 14.8.2011 dík za info... ta sírová je drsná |  |
|  | Letni hrusky na kvas, 14.8.2011 to mě taky zajímá, pak se kvas nezkazí?a do jablek taky dáváš? |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.8.2011 pěkná vychytávka, ale jak jsem psal, gril bude dole a nad ním uďák, takže kouřovod půjde přes něho a do něho napojím odvod z uďáku a ještě mám kouřovod z pece, která bude vedle krbu |  | Pergoly, 11.8.2011 šikulky, ale dejte příspěvek do altánků a né pergol |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.8.2011 jejda, dík za ochotu, ale tohle mi nepomůže, plánuji uďák nad krbem a ne vedle, ale už jsem díky podnětu od tebe začal něco z plechu koumat |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.8.2011 to by bylo bezva, alespoň náčrtek
nebo popsat co je od čeho rozděleno, dík za ochotu |  |
 |
|
|
|