Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žulový kámen a plynový hořák, 28.8.2011
vypadá to pěkně, každá žula jednou praskne, zalije se olejem a je po prasklině, pokud pukne více, vyměníš ji, je to prostě šutr a ten pracuje
Stavba udírny s grilem svépomocí, 28.8.2011
dovoluji si dát odkaz bez souhlasu majitele, ale už ho sám dával a je z čeho čerpat, jinak pěkné stránky a inspiraci naleznete zde.
Hryzec, 27.8.2011
do takové pasti se hryzec nechytí, vyleze,má i 40 cm
Vosy - lze je "odehnat" z domu?, 27.8.2011
síta jednoznačně a petky s pivem nebo šťávou
Výběr sekery do lesa, 25.8.2011
asi bych volil užší vzhledem k průměrům stromků, ale každá má svoje, spíš aby padla i do ruky a na co jste zvyklý a klasickou neznačkovou jste nezkoušel?
K čemu se to používalo?, 25.8.2011
já bych to viděl na tu řepu,popř.na sklízení naštípaného dřeva,proto ty bambule.... jak bylo psáno, správný hospodář by brambory neomlátil a uhlí propadne o prachu ani nemluvě, klasické špičaté jsou na štěrk u traťovky
Jak postavit kurník pro slepice, 25.8.2011
a hnízda a vše je hotovo...
Hnůj rozpuštěný ve vodě, 25.8.2011
vyvrtat díry do konve větší, hnůj je zanese
Kroupy, 25.8.2011
to je marné, jen politovat, zkušenosti jsou všude stejné, kde byly kroupy, je po ůrodě, hodně síly a příště ať se vyhnou
Bazén bez elektřiny, 25.8.2011
bez elektřiny nebudete mít normální bazének, ale maximálně savo vířivku nebo zelenou žumpu... prostě musí být filtr a ten desinfikovat a čistit a né rady, typu,že to jde, ale kupte si vysavač, plachtu,tablety, síťku... a vlastně vše, co bazén... celý příspěvek >
Prekopavate rucne brambory po vyorani Vari?, 23.8.2011
s těma penězma jsem si dělal legraci a koněm taky... varik udělá spoustu práce, ale jak jsem psal, aby byl v dobré kondici, jinak je to k vzteku a taky aby jsi sehnal stroj i s nástroji, řádkovač,kultivátor, vyorávač popř.brány..
a jak jste zaorávali do teď?já zaoral s naší pfkou a kultivátor jsem půjčil před sadbou na varikovi a pohoda, něco jiného by bylo poorat zetorem nějakým kolosem, to by bylo těžší, zem dovede uválcovat kolama, ikdyž to za sebou zoře, brácha nechal... celý příspěvek >
Vodní gril, 23.8.2011
vespod jsou dvířka, tak bych tah reguloval s nima a díry nevrtal, jednak se poškodí povrch a pak už to nejde vzít zpátky, kromě zavaření nebo zanýtování
tchán má varika a brambory krásně vyoral a rodina jen sbírala a sem tam kopla.Záleží na zemině, jestli se rozsype-písčitá nebo bude držet brambory při sobě jako celina.Taky na seřízení vyorávačky a typu, každopádně je to pomoc, pokud se to nekazí a... celý příspěvek >
Plesnivý česnek, 23.8.2011
pokud ho nemáte na sadbu, tak ho očistěte a dejte zamrazit nebo očistěte plesnivé slupky a vyčkejte co dál, ale přes mrazy ho stejně na balkoně nemůžete mít, takže asi ta lednice a mrazák
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika