Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čištění demižonu, 12.9.2011
na boku musí demižón vydržet, to že rupnul je vina konstrukce, musí vydržet 50 kilo na stojato... a na boku třeba 5kilo ho nemůže rozervat, napustit vodou, nechat pár dnů a pak s pár litrama a pískem v rukou rotovat a pracovat a pracovat
A až Z o uzení, 5.9.2011
tak, tak,jestli maso naložíš jen na pár dní je lepší nástřik injekcí, co 3 cm píchnout a nasolit směsí, je tady dost vláken v jakém poměru a jaký druh masa
Zazimování malého jezírka, 5.9.2011
dát na hladinu polystyren a několik petek z části naplněných vodou, aby hladina nezamrzla, celou plochu nadkrýt deskama a přehodit celtu nebo starý koberec, pokud jsou u vás velké mrazy, tak pod celtu dát taky pár tabulí polystyrénu, jestli nemáte... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 5.9.2011
na dlouhodobé naložení to není, doporučuje se teplota kolem -2 až 4 st.,ale s vyžší teplotou se snižuje doba "uskladnění" naloženého masa, teplota je to ale solidní, využíval bych to místo lednice.Hlídal bych stav masa a každý den ho... celý příspěvek >
Sněhová fréza, 2.9.2011
já myslel, že dotaz směřoval jinam, když není kde, tam pomůže ledlampa... někdy není prostor, ale záleží na domluvě, máme se sousedem společný příjezd, tak půlku cesty foukám za plot sousedovi a půl sobě, ten je rád, že má cestu, pak je výjezd na... celý příspěvek >
Sněhová fréza, 2.9.2011
vybral nebo koupil?mám 6,5HP a 5 rychlostí vpřed a dvě vzad, startér leflektor, startování i ručně a využiji všechno, sněhu máme po kolena a 50 metrů cesty a nespočet chodníku, dobrá je spátečka, strašně se člověk udře i s touto frézou, nedovedu si... celý příspěvek >
Pergoly, 2.9.2011 Obsahuje fotku
já používal dřevo 10 na 12 a chlupaté, hoblování jsem se bál, že mi ubude hodně dřeva, tak jsem dřevo opaloval PB hořákem a pak vykartáčoval ručním ocel.kartáčem, je to makačka všechny trámy a stojky, krokve alespoň ze tří stran, ale s výsledkem jsem... celý příspěvek >
Přerostlá tráva kolem domu, 2.9.2011
uvažuji právě o rámu z drátu, kameny všude nejsou a jestli vedeš kosu pěkně vodorovně, já si přidřepnu, mám docela výšku, tak do země nezajedeš a bereš jen trávu, taky mě napad použít ze staré strunovky jednoručky ten malý krytek a dát ho zepředu na... celý příspěvek >
Jak se zbavit vos na zahradě?, 2.9.2011
je Raid na mouchy a vosy nebo Biolit, velmi úspěšně s ním-s Raidem- likvidujeme u hasičů i sršně, nastříkat do každé díry trochu spreje a ucpat, nemají šanci, ty co přilétají nechat tak nebo postříkat za letu, vemte si hrubé oblečení a včelařský... celý příspěvek >
Přerostlá tráva kolem domu, 2.9.2011
záleží v jaké cenové relaci, ale bez pojezdu už bych nechtěl, ikdybych měl pozemek sebemenší... chci se zeptat, kdo máte křiviňáky, jak obkošujete keře, aby taky nezařvaly s trávou.Dá se couvat a krytem najet ke keři, ale všude to nejde, mám moc keřů... celý příspěvek >
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 1.9.2011
ještě otázka jestli budete zalévat rozstřikovači nebo do kořenového systému, tady by odpadlo hlídání času parna a stačilo by hlídat vlhkost zeminy
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 1.9.2011
spínač na závlahu bych nechal zapojený stejně (sériově)s časovými hodinami, nemůžu zapínat vodu, když bude vedro, ale když mi sepnou hodiny, třeba večer a hlídač vlhkosti dá nebo nedá pokyn k závlaze, podle počasí, protože zalévat, když prší... celý příspěvek >
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 30.8.2011
volil bych časový spínač a nastavit ho podle odzkoušení v praxi, kolik minut stačí k závlaze a pouštět ho včas ráno nebo k večeru, kdy nehrozí spaření, spálení plodin, popř.ho zkombinovat s kontrolou vlhkosti půdy.čerpadlo má plovák, kdy při... celý příspěvek >
Okysličovadlo, 30.8.2011
láhev s kyslíkem
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 29.8.2011
nevím kolik toho chcete zavlažovat, že 1200 litrů je málo a chcete ještě jistotu a zavlažovat z řádu... dá se to vyřešit stykačem a to tak, že hodinama nastavíte sepnutí čerpadla na dobu X a čerpalo bude tlačit vodu, pokud voda dojde, plovák... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika