Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co dělám špatně?, 29.9.2011
typická ukázka spáleného trávníku, nechte ho první rok, dva růst výše a sekejte na první nebo druhou nejvyžší délku co jde nastavit (u mojí sekačky... z pěti) na sekačce, pokud máte takovou možnost, slunce vysuší zem, kterou odhalíte a tráva... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.9.2011
Martine, dej prosím fotku zepředu i v rozestavěném stavu na celek, pak nemůžu se zorientovat s tím sopouchem, jednou je foto zepředu a druhé zezadu, že?Tu přední stranu kde je kovová deska jsi nenakláněl, je to vodorovně?díky tonda
Výroba drtiče zahradního odpadu, 29.9.2011
měl jsem půjčený štěpkovač, který zvládal větve do 3 cm a měl jedno kolo s ostřenými zuby, zahnutými dolů, takže si větve i sám podával a ty zuby byly těsně u přítlačné desky, drtil jsem ale dubové větve, ty jsou tužší, takže nepropadávaly... celý příspěvek >
Výroba drtiče zahradního odpadu, 28.9.2011
je tady pár vláken nebo na Kutíme.cz, hodně je na youtube, nejlepší pro hobby drcení je koupit, dělat je už fuška a na velké větve a na topení musí být už velká mašina a topit celou zimu štěpkou, to aby měl člověk stodolu na jejich sušení
Uzení salámů a jiných masných výrobků, 28.9.2011
hotový výrobek už moc neproudíte, je uzavřený.trochu ho ovoníte, ale zázrak už nečekejte, zkoušel jsem to s klobáskama a fakticky na nich nic extra nebylo, udil jsem je 4 hodiny a kromě povrchu očouzeného, uvnitř jen teplé, ale né víc vyuzené.Ale... celý příspěvek >
Ako spravne vypestovat jesenny cesnak?, 27.9.2011
na aukru je ho plno
Stavba udírny s grilem svépomocí, 27.9.2011
do topeniště bych dal litinový rošt na nožkách nebo cihly na volno a spodní hrany bych zbrousil, aby fungovaly jako rozvod vzduchu
Stavba udírny s grilem svépomocí, 27.9.2011
Doporučoval bych udělat odvod spalin podle literatůry, ať vám to nekouří před gril, ale do komínu, viz koukni tady, je tam nákres cesty na spaliny.
Ako spravne vypestovat jesenny cesnak?, 27.9.2011
česnek nesnáší hnojení, jedině až je venku a tak 30 cm, a na úkor trvanlivosti, jestli ho dáte do půdy třeba po hrachu nebo fazolích, je to kypré a nechat tak, sadit co nejpozději jak píše Miloš aby nezačal zbytečně včas klíčit a neomrz.Možná bych se... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 27.9.2011
souhlas s panem Milošem, jsem na sev.moravě, máme golden a není nijak krásný, jako z hyper super, zato ale voní a je tvrdý, né moučný, chuť trocha po banánech a šťavnatý a né napůl jako třeba z itálie, švagr dovezl goldeny z brigády v itálii a byly... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 27.9.2011 Obsahuje fotku
nábytek pro inspiraci,altánu ještě něco chybí,stojky opalované a kartáčované
Zkušenosti s "levným" zahradním nábytkem (např. Ikea, Jysk), 27.9.2011 Obsahuje fotku
pro inspiraci... do 9000kč
Jak poznat, že slepice již nenosí, 24.9.2011
pokud nemůžete vysledovat konkrétní slepici, tak dva-maximálně tři roky a jsou vynesené a měním komplet osádku za polévkové směsi
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 21.9.2011
vše už bylo řečeno... hluboký řez, vápnění,rozdat, odevzdat do palírny za alkohol, naučit se pálit, ať si to chodí sbírat soused, jestli je chce na pálení nebo králíkům, beranům... co by za to někteří dali, aby strom rodil, kacířské dotazy...já bych... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 12.9.2011
pěkné dílo, asi tam nejste pořád, co?ty mříže..
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika