|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 7.10.2011 jedině dát inzerát, kdo kope základy na chalupu a neví kam se zeminou, ať ji doveze k vám |  | Jaká švestka do mrazové kotliny?, 7.10.2011 zkuste se podívat sem.
je ale fakt, že odolné vůči mrazu nejsou ve většině proti šarce |  |
|  | Fota letošní sklizně, 7.10.2011  jablka-sev.morava |  | Schody do svahu, 7.10.2011 jak dlouhý úsek by to byl?za mokra kloužou schody ze dřeva a kachlí-ikdyž je i protiskluzová, neklouže kámen nebo beton, zatravňovací díly, dřevo nastojato, betonová dlažba-imitace cihel, pálené cihly a podobně.Volil bych podle celkového pohledu na... celý příspěvek > |  | Fota letošní sklizně, 7.10.2011  zakládám toto vlákno s úmyslem podělit se všichni se všema o své pěstitelské úspěchy i neúspěchy letošní sklizně, poslat nějaký vzkaz proč to někomu tak roste a jinému nikoliv, poslat pár rad nebo semínka, rostlinky.......dýně se semínkama bez... celý příspěvek > |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 7.10.2011 zdravím cuketodýně, chci se zeptat, zda se dají některá jíst bez úpravy, jako meloun, děkuji |  | Chodník z kamene, 6.10.2011  pro inspiraci posílám fota chodníku z velkých kamenů, ty jsou jen v zemi zapuštěny a menší uloženy do betonu,kameny,které mi moc spadly-byla větší díra-jsem zaléval hlínou,štěrkem a vodou a kamenem "čvachtal" až se podsypal dostatečně hlínou a... celý příspěvek > |  | Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 6.10.2011 dejte si rostliny na jižní stranu a pokud to nejde, tak si je přistrčte více ke stěně, je tam tepleji při mrazících, pokud budou mrazíky, můžete je přehodit třeba starou záclonou |  | Opadávání a reznutí thůji po přihnojení, 6.10.2011 je to přehnojené, stačí přihodit kompost nebo jen pocukrovat-na keř cca 1 lžíce, já thůje nechávám tak a rostou pěkně bez přihnojování. |  | Záhradkárska osada - čerpadlo pre rozvod vody, 6.10.2011 tenčí hadicí musíte dostřiknout dále, musíte mít v hadici nebo spojce nějakou překážku,nebo konstrukce pistole,pokud nestříkáte přímo hadicí |  |
|  | Stavba udírny, 5.10.2011 zdravím Fanny, nebyly by fotky?A jak je to s "vůní" udírny od pečeného masa?Bojím se pachu, který jde z krbu do uďáku, že když se něco připeče, tak to pak bude v udírně, já si to představuji, že odvod z krbu udělám extra a z udírny se... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 30.9.2011 díky moc Martine za inspiraci a námahu s fotkama, určitě mě a nejen mě pomůže, už mám inspiraci v některých řešeních, ikdyž mám jinou konstrukci, ale i tak je z čeho čerpat Tonda
PS pěkná práce |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 29.9.2011 díky, čím víc fotek, tím líp, člověk si udělá lepší představu...a jak se tváří plech a železo spolu s cihlou,nepracuje? dík |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 29.9.2011 jak píšete, běh na dlouhou trať.Nechápu, proč jedni hlínu odvezou, když ji stejně musí druhý přivézt, aby tam rostla "blbá" tráva.Někteří dávají na zahrady kupy jakého koliv hnoje a ten za nějaký čas prohnije a máte kvalitní substrát, i... celý příspěvek > |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 29.9.2011 jestli je to s těma kamenama tak vážné, tak je sesbírat bude dobré, pokud chybí 15 cm zeminy a tu by jste vrátili, stejně vám kameny léta polezou nahoru.Z kamenů můžete o volných chvílích stavět suchou zíďku.Zeminu budete muset navést, ale je drahá a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|