Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysávání popela z krbu, 24.10.2011
což takhle filtr na popel připojit k vysavači
Prosím radu - sněhové frezy z Číny/MTD M61, 23.10.2011
mám benzínovou sněhovou frézu HOLZINGER /elektrický start, světlo/ a jsem spokojen, má i startér
Pokaceni tresne, 22.10.2011
opravdu můžete pokácet strom na své zahrádce jaký chcete, pokud jde o pěstební kácení- třeba v sadu, za další-pokud obvod stromu není větší 80 cm ve výši 130 cm nad zemí, dále keře v souvislém množství do 40m2 a za poslední bod -pokácet strom při... celý příspěvek >
Pokaceni tresne, 22.10.2011
Kácení stromů bez povolení - podmínky a kdy naopak zaplatím pokutu?
Vysávání popela z krbu, 22.10.2011
přečetl bych návod a k čemu je určen, a pokud je tam látka připomínající popel, třeba prach ze dřeva po broušení, tak bych to zkusil.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 21.10.2011
skvostné dílo, paráda,...taky jsem původně uvažoval o přesně takovém řešení, že z krbu udělám dvířky uďák, ale bojím se pachu, které může zanechávat kapající masné výrobky připravované v krbu, aby pachy nešly do uzení, tak jsem se pak rozhod uďák... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.10.2011 Obsahuje fotku
plánek jsem překreslil do lepší podoby, poměry stran neberte vážně, je to jen od ruky-pro inspiraci a jak to myslím a foto,příprava plotny a žuly kolem
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 17.10.2011
s habrem je více práce, stříhat a hrabat listí
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 17.10.2011
tak to gratuluji, vypadá velmi hezky, kypře,taková písčitá, tak hlavně hodně mrkve, ta je na to stavěná
Hruškovice, 17.10.2011
chci se optat, jak velký problém jsou nechané stopky a co způsobují, jednou se mi podařila hruškovice jako med a nechal jsem je tam, šlo o hrušky, které v bednách dozrávaly, pak jsem je zkoušel ještě jednou a neutrefil kvas a ještě... celý příspěvek >
Hruškovice, 16.10.2011
a máte ji odvětranou nebo čerstvou?
Jablkovice - jak na ni?, 14.10.2011
Tak dál?Při výrobě calvadosu dávají 30% sladkých,30%hořkých a 40% kyselých jablek, jsem se dočet,...tak mě napadá, že s těma mojíma kyselýma jabkama na tom něco bude, i kolega mi popisoval jinou fermentaci a průběh kvašení a přeměnu cukru u... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 12.10.2011 Obsahuje fotku
jestli můžu pro inspiraci takový jednoduchý náčrtek a jak pokračuji,náčrtek je jen informativní,tak neberte poměr stran a rozměry za přesné
Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 12.10.2011
já si s kombajnem dělal srandu, nebo lépe řečeno, reagoval na stádo koz nebo ovcí na 600 m2,to má ovce za pár dnů a stádo za pár hodin, proto jsem tam chtěl natlačit i kombajn
Postřik jablek před uskladněním, 12.10.2011
problém může být i ve sklizni, nečešete jablka pozdě?..že ve sklepě rychle dozrají nebo letní už jsou zralá a pak i rychle hnijí.Letníjablka se nedají skladovat dlouho.Pokud máte jablka OK, tak bych je nestříkal, kolik chemie už tak do sebe... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika