|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysávání popela z krbu, 24.10.2011 což takhle filtr na popel připojit k vysavači |  | Prosím radu - sněhové frezy z Číny/MTD M61, 23.10.2011 mám benzínovou sněhovou frézu HOLZINGER /elektrický start, světlo/ a jsem spokojen, má i startér |  |
|  | Pokaceni tresne, 22.10.2011 opravdu můžete pokácet strom na své zahrádce jaký chcete, pokud jde o pěstební kácení- třeba v sadu, za další-pokud obvod stromu není větší 80 cm ve výši 130 cm nad zemí, dále keře v souvislém množství do 40m2 a za poslední bod -pokácet strom při... celý příspěvek > |  | Pokaceni tresne, 22.10.2011 Kácení stromů bez povolení - podmínky a kdy naopak zaplatím pokutu? |  | Vysávání popela z krbu, 22.10.2011 přečetl bych návod a k čemu je určen, a pokud je tam látka připomínající popel, třeba prach ze dřeva po broušení, tak bych to zkusil. |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 21.10.2011 skvostné dílo, paráda,...taky jsem původně uvažoval o přesně takovém řešení, že z krbu udělám dvířky uďák, ale bojím se pachu, které může zanechávat kapající masné výrobky připravované v krbu, aby pachy nešly do uzení, tak jsem se pak rozhod uďák... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.10.2011  plánek jsem překreslil do lepší podoby, poměry stran neberte vážně, je to jen od ruky-pro inspiraci a jak to myslím a foto,příprava plotny a žuly kolem |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 17.10.2011 s habrem je více práce, stříhat a hrabat listí |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 17.10.2011 tak to gratuluji, vypadá velmi hezky, kypře,taková písčitá, tak hlavně hodně mrkve, ta je na to stavěná |  | Hruškovice, 17.10.2011 chci se optat, jak velký problém jsou nechané stopky a co způsobují, jednou se mi podařila hruškovice jako med a nechal jsem je tam, šlo o hrušky, které v bednách dozrávaly, pak jsem je zkoušel ještě jednou a neutrefil kvas a ještě... celý příspěvek > |  |
|  | Hruškovice, 16.10.2011 a máte ji odvětranou nebo čerstvou? |  | Jablkovice - jak na ni?, 14.10.2011 Tak dál?Při výrobě calvadosu dávají 30% sladkých,30%hořkých a 40% kyselých jablek, jsem se dočet,...tak mě napadá, že s těma mojíma kyselýma jabkama na tom něco bude, i kolega mi popisoval jinou fermentaci a průběh kvašení a přeměnu cukru u... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 12.10.2011  jestli můžu pro inspiraci takový jednoduchý náčrtek a jak pokračuji,náčrtek je jen informativní,tak neberte poměr stran a rozměry za přesné |  | Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 12.10.2011 já si s kombajnem dělal srandu, nebo lépe řečeno, reagoval na stádo koz nebo ovcí na 600 m2,to má ovce za pár dnů a stádo za pár hodin, proto jsem tam chtěl natlačit i kombajn |  | Postřik jablek před uskladněním, 12.10.2011 problém může být i ve sklizni, nečešete jablka pozdě?..že ve sklepě rychle dozrají nebo letní už jsou zralá a pak i rychle hnijí.Letníjablka se nedají skladovat dlouho.Pokud máte jablka OK, tak bych je nestříkal, kolik chemie už tak do sebe... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|