|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011 4.3.11 je tady pěkný návod nebo ve vláknu A až Z o uzení |  | Listy ořešáku do kompostu?, 1.11.2011 kdysi se říkalo, že listí ořechu je jedovaté a proto do kompostu se má dávat max.30%,ale to už padlo jako spousta mýtů a normálka co je rostl.původu, do kompostu patří, jestli to prosypete hlínou a vápnem, tak už vůbec není problém, všeho moc škodí,... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 30.10.2011 zajímala by mne teplota v lednici, díky |  | Pěstování habru ze semen, 30.10.2011 kdo se bojí, nesmí do lesa |  | Olej na mazanie, 30.10.2011 je tady dost starých vláken, kde se tímto zabývají, nezakládejte další |  | Pěstování habru ze semen, 30.10.2011 jestli chcete levně habrový plot, zajděte do lesa, kde jsou habry a vykopejte si malé rostlinky |  | Menší dřevěná udírna, 30.10.2011 chlapi, pěkná díla, ale neškodilo by i pár foteček pootevřených dvířek, ať vidíme, co je uvnitř nebo raděj ne, musel bych utíkat do masny |  | A až Z o uzení, 28.10.2011 fajn popisky, díky.Napadl mě udit "dutý" ementál nebo nějaký sýr udělat dutý třeba škrabkou na brambory-ještě jsem sýr neudil, proto dotaz, jaká je teplota, aby mi sýr s perforací nespad, nezměk na tolik, že se díry zataví, ale pěkně... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 28.10.2011 Ven to nedávej, tam teplotu neodhadneš nikdy, v noci ti to může zmrznout a přes den zkazit, jde to jedině pokud je lednice nebo studený sklep... doporučuji postup popsaný v sekci A až Z o uzení 18.3.2009,je to stříkačkou solené maso pro rychlé... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 27.10.2011 tak jak se vším, s nižší teplotou maso déle vydrží a v teple míň |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 27.10.2011 ale do láku, ne na sucho, s teplotou klesá doba naložení |  | Jak naložit maso na uzení, 27.10.2011 tak 7 kg bych se nějak snažil narvat do lednice do několika nádob, ať nerupne police... překrýt třeba fólií a můžete experimentovat-do jedné dát víc česneku, někde více soli, šály si poznačit pro pozdější degustaci a určení, co je to pravé ořechové. |  | Jak naložit maso na uzení, 27.10.2011 kolik kilo? |  | Zakalená slivovice, 27.10.2011 to zní zajímavě, takže na litr alkoholu kolik mléka?a může být krabicové?dík |  | Vysávání popela z krbu, 24.10.2011 separátor by měl zachytit sned vše, aby vysavač byl bez ujmy, ne?je to na další debatu, kdo má zkušenosti se separátory.Eta neptun je doma, je na tu dobu dobrý vysavač, ale chytá prach do pytle, který je tam nastálo a neumí zachytit tolik, jako třeba... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|