Příspěvky uživatele - 97.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pivoňky, 13.10.2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co s pivoňkami na podzim? Mají se ostříhat nebo nechat tak jak jsou a na jaře zazelenají? Mám letitý záhon, ale vždy se o květiny starala maminka, bohužel ta už není a já nevím jak si počínat... Velice děkuji za... celý příspěvek >
Brut gladiol, 11.10.2012
Dobrý den, právě jsem vyhrábla gladiolky, na spoustě cibulí je brut, ale maličký, většinou i s lístkem nebo i už odlouplý zvlášť, jak se zazimovává? Díky moc všem.
Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012
No panečku, to je ale diskuze... Já vím, že to je zanedbané, ale faktem je, že máme každý rok cca 8 kilo hroznů - vyjma loňska, kdy přeběhly mrazy... Asi se budu muset přemoci a vážně se položit do knih..., ale vážně se mi nechce :D... Každopádně... celý příspěvek >
Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012
Mimochodem, koukám, že jsem si vymýšlela :) Máme jeden tak široký kmínek a pak další dva cca 4 cm široké.
Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012 Obsahuje fotku
Tak konečně se dostávám k vložení fotografií. Za každou radu budu moc ráda, díky, Míša
Pomoc při stříhání révy, 11.3.2012
Dobrý den, já se tedy také přidám k neumětelům. My koupili se starým domem evidentně i hodně starou révu, s opravdu výbornými hrozny. Bohužel, doposud se nám o ni starala mamka, už nemůže, zřejmě budu muset povolat odborníka, protože vše, co tu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika