|
Příspěvky uživatele - 97.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pivoňky, 13.10.2012 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co s pivoňkami na podzim? Mají se ostříhat nebo nechat tak jak jsou a na jaře zazelenají? Mám letitý záhon, ale vždy se o květiny starala maminka, bohužel ta už není a já nevím jak si počínat... Velice děkuji za... celý příspěvek > |  | Brut gladiol, 11.10.2012 Dobrý den,
právě jsem vyhrábla gladiolky, na spoustě cibulí je brut, ale maličký, většinou i s lístkem nebo i už odlouplý zvlášť, jak se zazimovává?
Díky moc všem. |  |
|  | Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012 No panečku, to je ale diskuze... Já vím, že to je zanedbané, ale faktem je, že máme každý rok cca 8 kilo hroznů - vyjma loňska, kdy přeběhly mrazy... Asi se budu muset přemoci a vážně se položit do knih..., ale vážně se mi nechce :D... Každopádně... celý příspěvek > |  | Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012 Mimochodem, koukám, že jsem si vymýšlela :) Máme jeden tak široký kmínek a pak další dva cca 4 cm široké.
|  | Pomoc při stříhání révy, 18.3.2012  Tak konečně se dostávám k vložení fotografií. Za každou radu budu moc ráda, díky, Míša
|  | Pomoc při stříhání révy, 11.3.2012 Dobrý den,
já se tedy také přidám k neumětelům. My koupili se starým domem evidentně i hodně starou révu, s opravdu výbornými hrozny. Bohužel, doposud se nám o ni starala mamka, už nemůže, zřejmě budu muset povolat odborníka, protože vše, co tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|