Příspěvky uživatele - 29.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurka plotní...?, 18.3.2012
ale ty semínka "okurky plotní" jsou asi z něčeho jiného, budu se muset nechat překvapit, jestli vyklíčí =)
hihi, právě čtu, že plody a semena obsahují látky s halucinogenními účinky Echinocystis lobata - štětinec laločnatý (štětiplod, indiánská okurka)
prý také indiánská okurka 
Děkuji za odpověď, ty semínka nebyly od babičky, nicméně máte asi pravdu, ten, kdo to napsal, psal jednoduše to, jak domu doma říkali =) ale já už jsem to asi našla Echinocystis lobata vaisius - štětinec laločnatý
prosím?
I.Dobrý den, našla jsem doma v semínkách pytlíček s nápisem okurka plotní a v něm asi 6 typicky okurkových semínek. Na netu ale tento název vubec nemůžu najít. Neví někdo, o co asi tak jde? II. Babička mívala na plotě popínavou rostlinku a na ní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika