|
Příspěvky uživatele - 29.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurka plotní...?, 18.3.2012 ale ty semínka "okurky plotní" jsou asi z něčeho jiného, budu se muset nechat překvapit, jestli vyklíčí =) |  | Okurka plotní...?, 18.3.2012 hihi, právě čtu, že plody a semena obsahují látky s halucinogenními účinky
Echinocystis lobata - štětinec laločnatý (štětiplod, indiánská okurka)
|  |
|  | Okurka plotní...?, 18.3.2012 prý také indiánská okurka |  | Okurka plotní...?, 18.3.2012 Děkuji za odpověď, ty semínka nebyly od babičky, nicméně máte asi pravdu, ten, kdo to napsal, psal jednoduše to, jak domu doma říkali =)
ale já už jsem to asi našla
Echinocystis lobata vaisius - štětinec laločnatý |  | Okurka plotní...?, 18.3.2012 prosím? |  | Okurka plotní...?, 18.3.2012 I.Dobrý den, našla jsem doma v semínkách pytlíček s nápisem okurka plotní a v něm asi 6 typicky okurkových semínek. Na netu ale tento název vubec nemůžu najít. Neví někdo, o co asi tak jde?
II. Babička mívala na plotě popínavou rostlinku a na ní... celý příspěvek > |  |
|
|
|