Příspěvky uživatele - 59.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Naviják na solární plachtu, 27.5.2012
Není problém vyrobit levně a rychle. Nemám ještě nafoceno, ale pracuju na tom. Mohu zaslat popis výroby a nákres.
Umístění solinátoru, 23.5.2012
Mám technický dotaz. Uvažuji o montáži solinátoru. Protože v šachtě u bazénu již moc místa není, chci zařízení umístit na zeď vedle bazénu. Také vizualně a technicky by mi to vyhovovalo. Vyvstal mi ovšem problém ohledně cely pro elektrolýzu. Byla by... celý příspěvek >
2 čerpadla, 22.5.2012
Řeším to taktéž. není problém jednoduše to uděla tak, že pokud běží velká filtrace, tak je blokována oběhovka soláru.
Křovinořez Stihl x Husqarna x Stiga na 3200m sajgonu, 21.5.2012
Mám HQ 325R již 15 let a řočně seču asi 4 tis. metrů. Jedenkrát jsem měnil palivový filtr. Po roce díky špatnému návodu a mé nezkušenosti se kousl uhlový převod v hlavě, neboť v návodu rada" nemazat" jen v případě opravy doplnit vazelínu - nebyla... celý příspěvek >
Vertikutační hrábě, 6.5.2012
Při práci s těmito hráběmi, je nesmíte při zpětném pohybu zvedat, ba naopak ještě přitlačit. Pak se při tomto pohybu samy vyčistí. No a vytrhaný trávník následně shrábnete druhou stranou.
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012
Dejte tři tyčky (viz. předchozí foto Zd. Liberdy), a udrží.
Nemoc pstruha duhového, 7.4.2012
Prosím potřeboval bych poradit, mám požární nádrž s přítokem s potoka do které jsem dal násadu 5 cm pstroužků.Pstruzi začli hynout.Příznak nemoci se projevuje-ryba jezdí při hladině na hlavě má puchýře a má roztažené skřele.Můžete mi někdo poradit?
Jahody na balkon, 5.4.2012
Po dva roky jsem teď pěstoval převislé jahody v samozavlažovacích truhlících, a můžu potvrdit, že když se pravidelně zalévají a hlavně hnojí, tak plodí bohatě. A to i na šlahounech. 
Řasy na rostlinách, 2.4.2012
Hm... mám v AQ krunýřovce, ampulárku...  a tu řasu taky.
Rotavátor z Lidlu za 1690 Kč, 28.3.2012
Rytí s tím nenahradíte. Je to jen tak  na nakypření již zryté půdy.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.3.2012
Přiznám se, taky mne zlákali touhle nabídkou. Vypravil jsem se tam na substrát pro muškáty, a že se příležitostně podívám i na rýče. Samozřejmně nic z toho tam neměli. Viděli mne tam poprvé a naposledy.
Zemina na rajčata, 28.3.2012
V poho. Nic se neděje. Já je přesazuji právě až v téhle velikosti. V mých podmínkách se mi to zdá spíše lepší.
Zahradní sprcha, 28.3.2012
Sprchu Sunny prodávali loni v Tes*u za hodně přes 2tisíce. Zdálo se mi to honě. Když ji potom na podzim ve výprodeji měli za 7stovek, již jsem neváhal.
Jahody do truhlíku a květináče, 22.3.2012
Mohu doporučit balkonovou převislou odrůdu Delikatess. 
Konstrukce skleníku, 19.3.2012
Podívejte se jak má vypadat skleník.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika