|
Naviják na solární plachtu, 27.5.2012 Není problém vyrobit levně a rychle. Nemám ještě nafoceno, ale pracuju na tom. Mohu zaslat popis výroby a nákres.
|
 |
Umístění solinátoru, 23.5.2012 Mám technický dotaz. Uvažuji o montáži solinátoru. Protože v šachtě u bazénu již moc místa není, chci zařízení umístit na zeď vedle bazénu. Také vizualně a technicky by mi to vyhovovalo. Vyvstal mi ovšem problém ohledně cely pro elektrolýzu. Byla by... celý příspěvek > |
 |
|
 |
2 čerpadla, 22.5.2012 Řeším to taktéž. není problém jednoduše to uděla tak, že pokud běží velká filtrace, tak je blokována oběhovka soláru. |
 |
Křovinořez Stihl x Husqarna x Stiga na 3200m sajgonu, 21.5.2012 Mám HQ 325R již 15 let a řočně seču asi 4 tis. metrů. Jedenkrát jsem měnil palivový filtr. Po roce díky špatnému návodu a mé nezkušenosti se kousl uhlový převod v hlavě, neboť v návodu rada" nemazat" jen v případě opravy doplnit vazelínu - nebyla... celý příspěvek > |
 |
Vertikutační hrábě, 6.5.2012 Při práci s těmito hráběmi, je nesmíte při zpětném pohybu zvedat, ba naopak ještě přitlačit. Pak se při tomto pohybu samy vyčistí. No a vytrhaný trávník následně shrábnete druhou stranou. |
 |
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012 Dejte tři tyčky (viz. předchozí foto Zd. Liberdy), a udrží. |
 |
Nemoc pstruha duhového, 7.4.2012 Prosím potřeboval bych poradit, mám požární nádrž s přítokem s potoka do které jsem dal násadu 5 cm pstroužků.Pstruzi začli hynout.Příznak nemoci se projevuje-ryba jezdí při hladině na hlavě má puchýře a má roztažené skřele.Můžete mi někdo poradit? |
 |
Jahody na balkon, 5.4.2012 Po dva roky jsem teď pěstoval převislé jahody v samozavlažovacích truhlících, a můžu potvrdit, že když se pravidelně zalévají a hlavně hnojí, tak plodí bohatě. A to i na šlahounech. |
 |
Řasy na rostlinách, 2.4.2012 Hm... mám v AQ krunýřovce, ampulárku... a tu řasu taky. |
 |
Rotavátor z Lidlu za 1690 Kč, 28.3.2012 Rytí s tím nenahradíte. Je to jen tak na nakypření již zryté půdy. |
 |
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.3.2012 Přiznám se, taky mne zlákali touhle nabídkou. Vypravil jsem se tam na substrát pro muškáty, a že se příležitostně podívám i na rýče. Samozřejmně nic z toho tam neměli. Viděli mne tam poprvé a naposledy. |
 |
Zemina na rajčata, 28.3.2012 V poho. Nic se neděje. Já je přesazuji právě až v téhle velikosti. V mých podmínkách se mi to zdá spíše lepší. |
 |
Zahradní sprcha, 28.3.2012 Sprchu Sunny prodávali loni v Tes*u za hodně přes 2tisíce. Zdálo se mi to honě. Když ji potom na podzim ve výprodeji měli za 7stovek, již jsem neváhal.
|
 |
Jahody do truhlíku a květináče, 22.3.2012 Mohu doporučit balkonovou převislou odrůdu Delikatess. |
 |
Konstrukce skleníku, 19.3.2012 Podívejte se jak má vypadat skleník.
|
 |