|
Příspěvky uživatele - 65.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malý, lehký křovonořez, 10.6.2013 Jak je výše napsáno, nejsme tak bohatí abychom kupovaly levné věci. O tom jsem se sám přesvěčil a křovinořez z číny nebo čínským motorem už nikdy. Po třech letech mi po něm zůstala jen strunová hlava. Já jsem letos na jaře z hranice 5000kč... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-335.4 U, 20.5.2013 Dobrý den, může některý z majitelů MS 335.4U napsat jestli jsou popruhy na obě ramena?
děkuji |  |
|  | Aprimira, 11.4.2012 dobrý den, můžete mi prosím někdo napsat jestli je aprimira samosprašná nebo jaký je nejlepší opylovač? díky Pavel K. |  | Stříhat a neudělat více škody než užitku?, 13.3.2012 děkuji za Vaše rady |  | Stříhat a neudělat více škody než užitku?, 10.3.2012  Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit jestli stříhat a jak tuto loni na podzim zasazenou nektarinku? Předem díky.
|  |
|
|
|