Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana bambusové rohože, 21.2.2016
U bambusové rohože je problém i s těmi drátky, rády reznou a vydrží někdy míň, než bambus.P
Nůžky Archman, 21.2.2016
Z nůžek co máte na obrázcích jsou pro mě nejlepší na druhém obrázku prostřední Bahco. Než jsem je někde loni ztratil, byly jedny z nejlepších. Plastová rukojeť je příjemná do ruky, nestudí.Důležitá byla i ne moc tvrdá pružina. Nůžky, které mají... celý příspěvek >
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016
Je to nějaké divné. Doklad byl vystavený 12.ledna, takže podnože jste měl cca 15.ledna. A neuvěřitelně se rozčilujete více jak za měsíc, 20. února. Pročpak je ta prodleva tak dlouhá.  Před časem píšete, že jste nasadil 500 slivoní a nejste... celý příspěvek >
Jak pěstovat tyto rostliny a co jsou zač?, 17.2.2016
Jo, šestka mi připadá jak kozlík, v.supina? ale moc jistý tím nejsem.P
Jak pěstovat tyto rostliny a co jsou zač?, 17.2.2016
Jednička bude spíše rozchodník, třeba s.spurium Variegatum. Jestli zůstal jen kořen, budete si muset sehnat novou sazenici. Rozchodníky jsou hodně suchomilné, takže drenáž a se zaléváním hodně opatrně, nebo vůbec. Pětka by měl být rozrazil, v.incana... celý příspěvek >
Letní jablka dozrávají, 16.2.2016
Tak mě při diskuzi o Admirálu atd. napadlo, nebude Váš Lobolet německý Piros?
Pila pro ženu, 15.2.2016
Teda Stando, Vy jste snad mlsný kocour. Buchty a ještě k tomu makové... Cosi jste psal ve vlákně o kočkách, bacha,bacha. P
Archivace slivovice, 8.2.2016
Cože je to za slivovicI jsem věděl ještě před ochutnáním a slivovice v tom byla samozřejmě poznat. Ale je fakt, že kdybych tuto informaci neměl, určitě bych se podivoval cože to vůbec je. Protože to bylo pro mě něco nového, neznámého. Jinak svět je... celý příspěvek >
Ještě snad, slivovoce má svou chuť. Jedna je drsnější, druhá voňavější, další s divnou pachutí, ta další výborná atd. Jednoduše je to vždy horší, nebo lepší slivovice.  Ale ta 35 letá ta se nedala porovnat s ničím. Byla úplně jiná. A po tomto si... celý příspěvek >
Slivovice je u nás docela v oblibě, takže vím, co píšu. Říká se to, že skladováním se ztrácí chuť a vůně.  Měl jsem čest pít na svatbě slivovici 35 let starou. A byla výhoda,  že jí bylo dost, ne jen nějaká jedna flaška. Ta chuť, to se musí... celý příspěvek >
Řez meruňky, 20.1.2016
Že sousedům ořech u hranice pozemku nevadí si možná jen myslíte. Možná Vám to i řekli. Ale skutečnost může být úplně jiná, že nechtějí vyvolávat problémy a raději to léta snášejí. Máte pravdu. Je to o lidech. Jednoduše se stromky na hranici pozemku... celý příspěvek >
Řez meruňky, 19.1.2016
Osobně bych to upravoval úplně jinak. Stromek brzy na jaře vykopal a posunul aspoň o tři metry do zahrady. Můžete stříhat dle rad jakkoliv, za málo let bude z toho torzo, protože ji vám soused ošpihlá. Meruňka je docela velký strom a ten třičtvrtě... celý příspěvek >
Co se sadem po dědovi?, 7.1.2016
Co bude převažovat v amatérském sadařství za x let je docela jasné. Jako vždy. Aby se stromek zasadil a pak se jen sklízelo dobré ovoce. Bez toho aby se muselo stříkat, řezat atd. Člověk zemský je docela líný, je to vlastnost celou historií prověřená... celý příspěvek >
Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 4.1.2016
J.Hughes roste trochu jinak. Určila jste jej hned v prvním píspěvku. J.h.Wiltonii. Jak pán psal, roste někde ve spáře, takže asi nemá tolik výživy jak by měl mít a není tak hezky rozprostřený. To je vždycky problém stísněných prostorů a moc se s tím... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 30.12.2015
Očka B.J.Elberty mají běžně v Seva-Flora Valtice. P
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika