Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bergeron nebo Harlayne?, 23.9.2016
Osobně Velkopavlovickou nemusím. A ani za nejchutnější ji nemám. Když tedy, jednu polovinu sním, druhou nakyslou polovinu vyhazuju. P
Vyvázání jalovců, 10.9.2016
Ale ano, jen, že to není nic složitého a jalovec vypadá zase jinak. P
Vyvázání jalovců, 10.9.2016 Obsahuje fotku
Koukám na televizi o vyvazování jalovců, takže pro inspiraci z jedné školky.P
Zahradní betonový obrubník, 10.9.2016
V tom štěrku Vám to bude při podkládce uhýbat, plavat. Do vykopané rýhy je klasicky položte, do provázku, jednotlivě spoje podložené, no a pak je teprve můžete částečně zasypat štěrkem a mírně upěchovat. Lepší bude však drť. Osobně bych však jen... celý příspěvek >
Co se děje s nidiformis?, 10.9.2016
Vtéto době "rozježené konce" nic není.  Smrk zřejmě dostal nějakou zálivku, možná trochu hnojiva, takže nasadil na růst jako na jaro. Ale že je podzim, tak mu to moc nejde. P
Co se děje s nidiformis?, 10.9.2016
Tak, jak psal p Josef, bude jen lehce podvyživený. Takto smrky žloutnou v květináčích když chtějí přesadit. Zkusil bych třeba přidat hnojivo do půdy a dvakrát týdně postříkal listovým hnojivem. Můžete přidat třeba Dithane pro klid v duši a prevenci.... celý příspěvek >
Rýč fiskars, 10.9.2016 Obsahuje fotku
.
Rýč fiskars, 10.9.2016
Přemýšlek jsem, proč mi Fiskars Xact tak nepasuje. Možná je to tím, že čepel má oproti jiným rýčům dost zakulacenou. Zvyšuje to sice pevnost rýče, ale asi vadí. Čepel je zároveň o něco širší i delší než u běžných rýčů. Suma sumárum, spodní část rýče... celý příspěvek >
Rýč fiskars, 8.9.2016 Obsahuje fotku
Zapomněl jsem přiložit soubor.
Rýč fiskars, 8.9.2016
Nedalo mi to, a na popud p. Daníka jsem nějaké rýče odvážil. Nejlehčí je Fiskars teleskopický 1650g 1.20 cm. S ním dělám taktéž rád i proto, že je lehký. Kupovaný byl před léty, takže dnes z jakého materiálu se vyrábí nevím. To samé platí i o rýči... celý příspěvek >
Rýč fiskars, 7.9.2016
Mám rýčů několik, na trochu jinou práci jiný. Ale posledních pár let mám nejraději rýč, který jsem koupil právě v Polsku. Celokovový Geolia. Líbí se mi, že je lehoučký a přitom dostatečně pevný. Kdo se chce podívat, stačí dát do... celý příspěvek >
Muškáty kvetou ale nerostou, 3.9.2016
Ještě k tomu hnojení. Určitá dávka hnojiva může být třeba tak akorát pro spoustu listnatých keřů. Ta stejná dávka může být hodně málo pro některé balkonové rostliny a stejná dávka může být až moc pro některé mladé jehličnany a pak v zasolené půdě... celý příspěvek >
Muškáty kvetou ale nerostou, 3.9.2016
To hnojení je tak dvacetinkové. Může být problém ale i jinde. Nadmíra vláhy na malé rostliny, špatná půda, plísně atd, P
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 31.8.2016
Je začátek září, takže do jara máte na přemýšlení času dost. Jakýkoliv řez v tuto dobu na tak mladém stromku je spíš na škodu. Pan Ferda má pravdu. Když nebudete dělat nic, taky se nic nestane. Anebo se můžete řídit, tedy na jaro, všemi příspěvky. P
Neznámá odrůda, 29.8.2016
Psal jste, že majitel ji koupil v zahradnictví. Takže tipoval bych spíše běžně sehnatelná.  Hrušeň Harrow D.,SW. moc k sehnání není. Jen výjimečně někde ve specializovaném zahradnictví.  Že by to byla ona, docela pochybuju. P
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika