|
Příspěvky uživatele - 23.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 Koukal jsem na tu Vaší pilu, máte tam 3/8. Jestli jo, jak to bere pila?? |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 Kámoš koupil minulý týden PS 7900. Strašná pila, chudák když zjistil jakou má sílu tak jí chtěl vrátit - prej pilečku k zahradní chatce... |  |
|  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 To jsem rád že se to vyjasnilo protože jsem majitelem dolmaru PS 5000 |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 A v čem se mnou souhlasíte?? Viz poslední příspěvek. |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 A jakou značku volíte dneska když Vás dolmar zklamal?? Stihl nebo husqvarnu?? Pro pana J.S. |  |
|
|
|