Příspěvky uživatele - 53.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, 28.11.2012
Děkuji všem za rady a postřehy. Mlýnek jsem už koupil elektrický i s nástavcem na plnění tak o víkendu zkusím pro začátek menší množství. Jen mám ještě dotaz. Jak při plnění do střev klobásky oddělujete jednu od druhé? Zajímá mě postup. Jestli... celý příspěvek >
Výsev nebo sadba do skleníku?, 7.3.2012
prosím o radu - jsem nový majitel skleníku a už se vidím jak v létě trhám rajčata, papriky, ředvičky třeba i meloun. Nakoupil jsem semena a plánoval si jak o víkendu vše vyseju, ale ´jak tak čtu ono to není tak jednoduché :-(Otázka tedy zní :... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 7.3.2012
Výsev do skleníku : prosím o radu - jsem nový majitel skleníku a už se vidím jak v létě trhám rajčata, papriky,ředvičky třeba i meloun. Nakoupil jsem semena a plánoval si jak o víkendu vše vyseju, ale ´jak tak čtu ono to není tak jednoduché... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika