Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.4.2010
Předevčírem jsme konečně křoviňákem řezali okrasné trávy. Jelikož jich máme po celé zahradě cca 70 trsů - je to jediný způsob (a už vyzkoušený  ) jak to zvládnout. Bylo to říznuté za tři hodinky, ale do večera jsme to pak... celý příspěvek >
Jaká růže k plotu?, 4.4.2010
K plotu bych zasadila psí víno (přísavník), ze dvě pnoucí rúže a nějaké vzrůstné sadové. Jak už tady píše kolegyně přede mnou - obrubu z levandule a dovnitř záhonu bych vysela axamitníky - nějaký nižší druh. S růžema si hezky rozumí, výborně odpuzuje... celý příspěvek >
Cim zpevnit jilovity svah, 3.4.2010
Já se přidávám taky ke skalníkům myslím, že na zpevnění svahu je skalník opravdu ideální. Kytky (bylinné) jako třeba kakost jsou sice taky pokryvné, ale svah nezpevní. Na to jsou stromy a keře. Někde jsem četla, že taky habr je na zpevnění svahu... celý příspěvek >
Kvetoucí pokojová juka, 29.3.2010
Mamka má podobnou, ale myslím, že je to spíš draceana (jistá si nejsem, tyhle dvě kytky se mi pletou), má ji cca 20let (přivezli jsme jí tehdy špalík z květinářství z dovolené ve Španělsku a tehdy u nás ještě nebyly běžné) Od té doby jí několikrát... celý příspěvek >
Pulci proti řasám, 21.3.2010
Stejně jak tu už někdo píše, jsme se domluvili s majitelem rybníka a přinesli si od něj vědro pulců. Následně se k nám každý rok žáby na páření vrací. V rybníku máme ale dravé ryby, pstruhy a nevím jak se ten zbytek jmenuje  a většinu jich... celý příspěvek >
Kdy a jak ostříhat levanduli?, 21.3.2010
Přesně toho,,neřezat kevanduli do starého dřeva" jsem se držela taky a zůstaly mi také vyholené keře od spodu, jen nahoře kvetoucí, s tendencí polehnout a rozklesnout se. Vyřešlili to za mně vloni psi. V zimě v levanduli lovili myšku. Nechtějte... celý příspěvek >
Hosty bohyšky funkie, 21.3.2010
Ano, já jsem z Moravy a u Hostazahrada - tuším to bylo někde u Nitry, jsem si je vybírala osobně. Mají opravdu velký výběr v dobré kvalitě 
Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 Obsahuje fotku
Paní Evo, pokud máte ráda moderní, čistý styl, tak bych do návrhu architekta klidně šla. Musíte si jenom vy sama ujasnit, co by jste na zahradě chtěla. Může to být zahrada víceméně bezúdržbová, složená převážně z jehličnanů - tak jako to vidíme všude... celý příspěvek >
Fleky na listech, 17.3.2010
Tak já tady tu palmu mám jako přes kopírák.Všude se píše že je to nezmar a roste jako z vody. Mně už z cca 10 výhonů zbyly 3 a listy vypadají stejně jako u tazatelky - flekatí a postupně odchází... Žádnou jarovou vodou jsem ji nestříkala, pouze... celý příspěvek >
Přerostlá Yucca, 26.2.2010
Vyhodit by byla škoda. Seřízněte v jakékoliv výšce a jukka vyžene znova dva - tři výhony. I ty jednotlivé uřízlé výhony zpravidla dobře zakoření, ale už nevětví. Pokud by jste chtěla zase vícevýhonovou rostlinku, musela by jste uříznout a vyhodit... celý příspěvek >
Trávník po roztání sněhu - poraďte, 26.2.2010
Dobrý den, tak já se přidám - plíseň už se taky objevuje - jako ta sněžná, tak i nějaká ta hnědá houba. Ostatně jako každoročně. Ani to už nějak zvlášť neřeším, on se zase časem zdrchá... Můžete mi poradit, čím teď trávník vyhrabáváte? Všude... celý příspěvek >
Bamboo, 22.2.2010
Lucky bamboo je normálně druh draceny, tak bych ji, jak tu píše tuším pan Josef, normálně zasadila do substrátu a hlavně moc nezalévala. Draceny všeobecně nemají moc rády přelití, tak nevím jestli by jim svědčila hydroponie. Pokud ji necháte takhle... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 4.2.2010 Obsahuje fotku
Taková zima jako je momentálně u nás mi nevadí, neboť je krásná  Naštvaná budu, až začne tát, všude bude čvachtanice a bláto - tenhle mezistupeň nesnáším  až pak konečně zase krásné,,rašící" jaro  Dneska ráno bylo u nás... celý příspěvek >
Tajemná oskeruše, 3.2.2010
Zdravím, nevím jestli pěstování ze semen není váš koníček, ale oskeruše rodí tuším až v 8 letech, tak bych si radši sehnala stromek. 
Mochyně peruánská, 2.2.2010
Já vysela mochyni poprvé loni a začala rodit taky dost pozdě, tak jsem se dušovala, že letos to udělám dřív a zase jsem zapoměla - honem to musím napravit! O té okrasné se vždy tradovalo, že je jedovatá, ale už jsem někde četla, že není, jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  414243  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika