Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žáby v zahradním rybníčku, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Děkuju moc za Váš příspěvek, já jsem zase ráda, že nejsem,,marťan" a ještě existuje někdo, kdo je z té přírody kolem, co se daří alespoň částečně implantovat i domů, nadšený. Proč,,míval" nadšení? Co se s ním stalo?? Já vím, taky nebudu... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 28.5.2010
Na našem pozemku byla bažina, u které jsme po vybagrování zjistili, že má slušný trvalý přítok - nejspíš průsak z blízkého potůčku. Celé místo je oddrenážované a voda svedená trubkama na místo, kde může protékat a nevadí, dokonce je velmi žádaná - je... celý příspěvek >
Divná tráva s dlouhými podzemními oddenky, 28.5.2010
Ne, pýr to není, je to druh okrasné trávy, kterou mi zahradníci nasadili místo třeslice, kterou nesehnali  Ta mrcha se hnusně rozrůstala všude kolem, nejmíň třikrát jsem ji stříkala Rondupem a nakonec všechno přeryla a co našla vytahala -... celý příspěvek >
Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 28.5.2010 Obsahuje fotku
Já mám kultivar podobný Berberis thunbergii (dřišťál Thunbergův), ale jestli za květu nějak voní - si ani neuvědomuju 
Co je to za rostliny?, 28.5.2010
Doufám, že plevel. Alespoň já je ve své zahradě likviduju  Všechny tři.
Žáby v zahradním rybníčku, 28.5.2010 Obsahuje fotku
Tak pochlubím se zahradou ráda, protože je to (krom zvířat) moje velká vášeň  Jsem v ní od rána do večera  - a makám a makám Ale je to můj splněný dětský sen - jako malá jsem měla možnost chodit do jedné krásné zahrady - což... celý příspěvek >
Nemocný přísavník, 28.5.2010
Paní Marie, ten dům porostlý přísavníkem - to je nádhera  Chtěla bych alespoň jeden roh nechat obrůst, už jsem ho tam dvakrát sadila a pokaždé uschne - je to na jih a srážkový stín pod střechou... A stejně by mi tu asi zmrznul, letos jsem... celý příspěvek >
Co to je?, 28.5.2010
Mám psy i kočky - škrkavka to není. Ale co to je vůbec netuším, fakt to vidím prvně  Na růži? Na - ne pod?
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 27.5.2010
Na kůře se nám houby vyskytují skoro od začátku zamulčování, druhy asi podle toho, odkud pochází zrovna kůra a z jaké dřeviny. Dokonce jsme tu jednu dobu měli hezké smrže  - alespoň to tvrdili ti, co je sbírají. Já je znám jen z obrázku... celý příspěvek >
Zimolez - o jaký druh se jedná, 26.5.2010
Podle popisu barev spíš Brownii. Jedna z kytek, co bych moc chtěla, jenže mě by tu bohužel zmrznula
Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010
Aha, tak tenhle neznám, doteď jsem měla jen ty podzimní. Podle těch poupátek co se mně a tazatelce derou, by to mohlo být ono 
Žáby v zahradním rybníčku, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Tak my jsme si první várku pulců,,vysomrovali" od místního rybníkáře. Od té doby se k nám vracejí pářit nejspíš je to skokan hnědý a taky ropucha. Užovky tam ale byly už před žábama i před jezírkem. Z jedné strany máme potok, z druhé mlýnský náhon. A... celý příspěvek >
Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010
Záplevák jste myslela , ale ten to není, ten mám a má zoubkaté lístky. Přesně tuhle kytku jsem si vloni koupila v zahradnictví a paní si taky nemohla vzpomenout na název jen mi hlásila, že má žlutá sluníčka. Taky budu ráda, když nám název někdo... celý příspěvek >
Hluboko kořenící listnáče do svahu, 26.5.2010
Já o tom vím od ochranářů, dokonce bydlím v CHKO  Když jsem byla dítě, akáty u nás rostly, ale žádnou kalamitu jsem v tom neviděla. Byly pravděpodobně vysazeny na zpevnění traťového náspu, ale postupem času vymizely samy na trati i z jiných... celý příspěvek >
Hluboko kořenící listnáče do svahu, 26.5.2010
Nevím jestli i buky, ale na zpevňování svahů se doporučují habry. Také akáty.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika