|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opuncie - choroba, 30.6.2010 Hlavně ani nevím jak Ono se ta,,pádla" dost odlamují. Jinak vím, že kaktusáři chytají větší kousky mezi dva polystyreny |  | Co místo pryšce?, 30.6.2010 Písněte ještě, jakové jsou tam ostatní kytičky, podle toho se dá lépe vybrat, co by se tam hodilo A on by Vám neporadil, nezměnil? |  |
|  | Navážka hlíny na zahradu, na kterou není přístup - jak na to?, 30.6.2010 Vidím to tak maximálně na,,pásový dopravník" co se tím třeba nakládalo uhlí na vagony. Každopádně Vám tento nápad nezávidím, nadřete se jako hovada. Vyrovnat... hm a to tam máte nějakou opěrnou zeď? Nebo to chcete navalit k domu? To nevím,... celý příspěvek > |  | Opuncie - choroba, 30.6.2010 Já jsem si taktéž,,kousek" opuncie přivezla před mnoha lety s Tuniska, ale tak krásnou ji nemám, moje je neduživá chudinka - ještě dnes to změním! Nechala jsem ji u mamky, která ji nemá ani na sluníčku a ještě ji přelévá. Po zimě vypadala (to... celý příspěvek > |  | Japonská azalka, 27.6.2010 Děkuju Lído, Vy víte vždycky , je to určitě ono! Azalky stříhám do polokoulí, polovinu ještě dneska dostříhám a doufám, že tam mám ještě Dithane. Ach jo, to je pořád něco |  | Japonská azalka, 26.6.2010  Připíšu to sem, ať nezakládám nové fórum. Mám cca 6let japonské azalky a letos poprvé a zrovna ve velkém, se mi na nich objevili tyhle hálky, jako by ztluštělé, do červena zbarvené listy. Ví z vás prosím někdo, o jakého škůdce jde (nebo snad... celý příspěvek > |  | Jak se jmenují tyto květiny?, 26.6.2010 Paní Marie, zvonky jsou opravdu nádherné! Ráda bych je taky měla, ale mám dojem, že tady tyhle konkrétně jsou dvouletky a já bych je jistě vyplela, jelikož mi tam pořád raší nějaké zvonky polní... Máte ještě někdo tyhle velké zvonky? |  | Jaký strom na zahradu /platan - liliodendron - ambroň/, 26.6.2010  Platan, ambroň i lilodendron mám taky, bohužel o druhou ambroň jsem přišla při poslední bouřce. Nemám to štěstí jako Vy - mít krásné staré stromy v zahradě moje je poměrně mladá, budovaná na,,zelené louce" - tudíž i stromy ještě ne moc... celý příspěvek > |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Taky děkuju za pochvalu , ale ono to vypadá idylicky jen na fotkách. Jinak je to soustavný, nikdy nekončící boj s plevelama, který tedy zatím,,projíždím" na plné čáře Teď mám zrovna období, že nevím co dřív... Byla by potřeba... celý příspěvek > |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Podobný kout mám taky s tím, že mě se tam s oblibou válejí psiska, tudíž kytičky nejsou v takové kondici |  |
|  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Jak píšou už dámy přede mnou, rododendron, hortenzie latnatá, kapradiny, bohyšky, dlužichy, okrasná tráva carex morovii... Z kvetoucích trvalek na jaře kvetoucí pupkovce, sasanky lesní, orlíčky, jarmanky, zmiňované čechravy, sasanky... celý příspěvek > |  | Popínavka ke zdi, 25.6.2010 Na zeď orientovanou na východ, rozhodně celý den slunce nesvítí, jen pár hodin ráno. Nejspíš bude na jih či západ V tom případě, by tam byl trubač dobrý, kvete hezky a celé léto, je více barev. |  | Nevím, kdo to je, 25.6.2010 Šmarjá, kopnul jste někdy do země?? To je snad normální, že v půdě jsou žížaly! Pokud tam nejsou, je mrtvá a téměř k ničemu. O tom bych vám mohla vyprávět, mám zahradu na jílu a tam jich moc není. Taky mi tu všechno roste jen s obrovskou námahou,... celý příspěvek > |  | Nemoc šeříku, 25.6.2010 Vypadá jak mechanicky poškzený... Buďto, že ho někdo ožral a nebo přes něj něco přejelo, možná přeběhnul pes. Ale to šeřík přežije, není to nic hrozného |  | Clematis, 22.6.2010 Jestli myslíte po jednom drátu - tak blbě Věřte mi - taky to tak u některých mám Jinak po drátěném plotě v pohodě |  |
 |
|
|
|