Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opuncie - choroba, 30.6.2010
Hlavně ani nevím jak Ono se ta,,pádla" dost odlamují. Jinak vím, že kaktusáři chytají větší kousky mezi dva polystyreny
Co místo pryšce?, 30.6.2010
Písněte ještě, jakové jsou tam ostatní kytičky, podle toho se dá lépe vybrat, co by se tam hodilo  A on by Vám neporadil, nezměnil?
Navážka hlíny na zahradu, na kterou není přístup - jak na to?, 30.6.2010
Vidím to tak maximálně na,,pásový dopravník" co se tím třeba nakládalo uhlí na vagony. Každopádně Vám tento nápad nezávidím, nadřete se jako hovada. Vyrovnat... hm a to tam máte nějakou opěrnou zeď? Nebo to chcete navalit k domu?  To nevím,... celý příspěvek >
Opuncie - choroba, 30.6.2010
Já jsem si taktéž,,kousek" opuncie přivezla před mnoha lety s Tuniska, ale tak krásnou ji nemám, moje je neduživá chudinka - ještě dnes to změním! Nechala jsem ji u mamky, která ji nemá ani na sluníčku a ještě ji přelévá. Po zimě vypadala (to... celý příspěvek >
Japonská azalka, 27.6.2010
Děkuju Lído, Vy víte vždycky , je to určitě ono! Azalky stříhám do polokoulí, polovinu ještě dneska dostříhám a doufám, že tam mám ještě Dithane. Ach jo, to je pořád něco 
Japonská azalka, 26.6.2010 Obsahuje fotku
Připíšu to sem, ať nezakládám nové fórum. Mám cca 6let japonské azalky a letos poprvé a zrovna ve velkém, se mi na nich objevili tyhle hálky, jako by ztluštělé, do červena zbarvené listy. Ví z vás prosím někdo, o jakého škůdce jde (nebo snad... celý příspěvek >
Jak se jmenují tyto květiny?, 26.6.2010
Paní Marie, zvonky jsou opravdu nádherné! Ráda bych je taky měla, ale mám dojem, že tady tyhle konkrétně jsou dvouletky a já bych je jistě vyplela, jelikož mi tam pořád raší nějaké zvonky polní... Máte ještě někdo tyhle velké zvonky?
Jaký strom na zahradu /platan - liliodendron - ambroň/, 26.6.2010 Obsahuje fotku
Platan, ambroň i lilodendron mám taky, bohužel o druhou ambroň jsem přišla při poslední bouřce. Nemám to štěstí jako Vy - mít krásné staré stromy v zahradě  moje je poměrně mladá, budovaná na,,zelené louce" - tudíž i stromy ještě ne moc... celý příspěvek >
Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010
Taky děkuju za pochvalu , ale ono to vypadá idylicky jen na fotkách. Jinak je to soustavný, nikdy nekončící boj s plevelama, který tedy zatím,,projíždím" na plné čáře  Teď mám zrovna období, že nevím co dřív... Byla by potřeba... celý příspěvek >
Podobný kout mám taky s tím, že mě se tam s oblibou válejí psiska, tudíž kytičky nejsou v takové kondici 
Jak píšou už dámy přede mnou, rododendron, hortenzie latnatá, kapradiny, bohyšky, dlužichy, okrasná tráva carex morovii... Z kvetoucích trvalek na jaře kvetoucí pupkovce, sasanky lesní, orlíčky, jarmanky, zmiňované čechravy, sasanky... celý příspěvek >
Popínavka ke zdi, 25.6.2010
Na zeď orientovanou na východ, rozhodně celý den slunce nesvítí, jen pár hodin ráno. Nejspíš bude na jih či západ  V tom případě, by tam byl trubač dobrý, kvete hezky a celé léto, je více barev.
Nevím, kdo to je, 25.6.2010
Šmarjá, kopnul jste někdy do země?? To je snad normální, že v půdě jsou žížaly! Pokud tam nejsou, je mrtvá a téměř k ničemu. O tom bych vám mohla vyprávět, mám zahradu na jílu a tam jich moc není. Taky mi tu všechno roste jen s obrovskou námahou,... celý příspěvek >
Nemoc šeříku, 25.6.2010
Vypadá jak mechanicky poškzený... Buďto, že ho někdo  ožral a nebo přes něj něco přejelo, možná přeběhnul pes. Ale to šeřík přežije, není to nic hrozného 
Clematis, 22.6.2010
Jestli myslíte po jednom drátu - tak blbě  Věřte mi - taky to tak u některých mám  Jinak po drátěném plotě v pohodě 
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika