Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrádkářem snadno a rychle bez námahy, 14.10.2007
Jenže tohle je nezávazné diskuzní fórum a ne placená poradna, husí kůže Vám naskakuje zcela zbytečně. Pletete si zahradnický obor (náplň studia na VŠ) a zahrádkaření (koníček)  Amatérští zahrádkáři na tomto fóru  podle svého svědomí a... celý příspěvek >
Zkvalitnění půdy, 14.10.2007
Bezpochyby pomohou všechny Vámi uvedené suroviny.  Výborná (a levná) je okopaná stará vápenná omítka. Pokud tedy máte kyselejší půdu, což u těžkých vlhkých bývá.
Vertikutátor - provzdušňovač, 14.10.2007
Efekt vymetání stařiny byl podobný, ale pružiny nerozřezávaly povrch půdy. O to při vertikutaci jde především, alespoň si tomyslím.
Achocha - Ačokča, 11.10.2007
Díky, nějak tak jsm to myslel. Semena jsem letos na jaře nikde neviděl.
Drtič zahradního odpadu slabších větví, 11.10.2007
Nejde ani tako sílu větví jako o jejich tvar. Rovcné pruty drtí všechny drtiče dobře, horší je to s křivým dřevem. Čím delší je vzdálenost od vymezovacího otvoru k drtícímu mechanizmu, tím hůř se do něj nerovné dřevo strká.
Výroba vína - dotaz, 11.10.2007
Tuším, že se vyrábí ze hroznů sklizených velmi pozdě a za mrazu, taktéž lisované před úplným rozmrazením. Výtežnost je malá, ale cukernatost (i aroma) velmi vysoká.
oresak odpuzuje blesky?, 4.10.2007
Hmm, to zní docela logicky.
oresak odpuzuje blesky?, 2.10.2007
Spoléhat, že nějaký strom odpudí blesk je skutečně naivní. Počítat nelze ani s netřeskm - už  vzhledem k jeho výšce. Dokonce stoprocentní není ani uzemnění. Na vlastní oči jsem viděl střechu kravína poškozenou bleskem - uhodil přesně... celý příspěvek >
Co za strom?, 2.10.2007
Starší odrůdy jabloní Croncelské a Wealthy jsou mimořádně mrazuodolné. Myslím, že na semenných podnožích by obstály rovněž.
Maliny, 2.10.2007
Myslím, že jste zakoupila remontantní odrůdu malin. Ty plodí dvakrát.Poprvé počátkem léta na loňských výhonech,podruhé v tuto dobu na koncích letošních. Jednoleté výhony remontantních malin se zakracují až po podzimním odplození nebo ažna jaře.... celý příspěvek >
Hodnocení odrůd jablek, 2.10.2007
Taky bych řekl, že chuťově nemá Desert konkurenci. Akorát zraje v době velké nabídky chutných jablek a  řekl bych, že jeho plodnost není nijak mimořádná.
Mám pozemek podsypaný vrstvou škváry a popela, 2.10.2007
30 centimetrů zeminy nad inertním betonem, který může díramí drénovat, je prakticky to nejlepší, co si může trávník přát. Jinak by se možná tvářily vysazené dřeviny.   Ale k věci. Kdyby babička na dvorek vynážela pouze dřevěný popel,... celý příspěvek >
Hniloba jablek ve sklepě, 30.9.2007
Skládkové hnilobě se úplně ubránit nelze. Omezit ji můžeme.1. Přísným výběrem uskladňovaných plodů. Některá mikroporanění ale zjistit nelze2: Každoročně je dobré sklep vysířit zapálením sirných knotů.3: Omítnutý sklep se doporučuje občas vylíčit... celý příspěvek >
Jablko Closter, 30.9.2007
Gloster jsem pěstoval 20 let a sklízel jsem je co nejpozději, tedy koncem října. Vzhled krásný, chuť trochu prázdnější (z horší polohy). Strupovitostí trpí mimořádně.
zásilková zahradnictví, 27.9.2007
Každý by si to měl vyzkoušet, případně naletět sám. Někteří praví Super, jini Nikdy více.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika