|
Průchodky do sudu, 14.5.2008 Ja chcem filtrovat filtracnym jazierkom. Seriu sudov na zahrade nemusim. Jama v zemi mi da dobry objem na filtraciu. Najvacsi naklad bude folia a napln filt. jazierka. Juro |
 |
kostná múčka, 6.5.2008 Niekto tu propagoval kostnú múčku ako hnojivo bohaté na fosfor. Myslím aj pán Dr. Vysloužil. Kde ju možno kúpiť? Alebo ju drvíte z kostí? |
 |
|
 |
Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 10.4.2008 mocovina obsahuje mocovinu. Mozno nejake primesi z vyroby. Rozklad mocoviny v pode mozno je problem? Buxus ma rad slabo alkalicke pody. |
 |
Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 7.4.2008 Preco neznasa mocovinu? |
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 4.2.2008 Pan Hrkal, respektujem, ze ste profesional, ale uvadzate niektore tvrdenia, ktore nie su podlozene ziadnou logikou. Prepacte, ze som taky uprimny. Na nazory nas amaterov pisete, ze su amaterske, ale nenachadzam ziadne argumenty na zaklade ktorych by... celý příspěvek > |
 |
Zelená řasa v rybníčku, 30.1.2008 Iste 2000 l filtracne jazierko je malo.... ale postaci filter, alias plastova nadoba 30 l naplnena molitanom. Tak o tomto nezmysle ma nepresvedcite. To skuste so starou Blaskovou, prosim.
Aj do filtracneho jazierka sa da dat hodnotnejsi filtracny... celý příspěvek > |
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 30.1.2008 ....ja sa smejem 2 krat. Aj vtedy ak nejaka firma ponuka vybudovanie na kluc za 5000 SK za m2!
Inak ten link hore, je ten najzaujimavejsi projekt, aky som kedy cital. Velmi odporucam. |
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 25.1.2008 Vazeny pane, pisete o casticiach volnym okom neviditelnych.... Pri prietokoch niekolko l za sekundu, ako by do filtra prisli tak by aj vysli von. Komercne filtre pre jazierka nemaju ucinny material pre odfiltrovanie mikroskopickych castic, ani na... celý příspěvek > |
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 25.1.2008 Dakujem za rozumne pripomienky. ... je pravda, ze dostatocna hlbka je rozumna aj pri cistiacom jazierku, aby nedoslo k tepelnemu soku. Je dobre vodu hnat zospodu, nie volnou gravitaciou. Stratu vody u mna ciastocne prekryje zavlaha, ktora dosiahne, z... celý příspěvek > |
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 24.1.2008 OK, aj toto je nazor. Mozno ste odbornik, ale dovolim si povedat, ze nie vsetky firmy maju odbornikov.
Ide aj o to, co si kto moze dovolit. Ja som si robil zavlahu a dostal som od firmy rozpocet na 120 tis. Nakoniec som si to spravil sam,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 18.1.2008 Ano, 500 korun na hodinu. Lenze za tu hodinu sa nakope niekolko ton zeminy... Povedzme tych spominanych 80 m2 jazera moze spravit 100 m3 zeminy co je 200 ton. Co s nimi? Vyviezt a ulozit niekde na skladku? Hned financne naroky stupnu o... celý příspěvek > |
 |
čistá voda, 12.12.2007 asi nekala reklama, umele ostrovy robi firma co robi aj korenove cisticky tak si to vygooglite a najdete to na ich strankach
Juraj |
 |
Zelená řasa v rybníčku, 11.12.2007 ...som rad, ze sa moj sposob riesenia niekomu pozdava, azda to bude fungovat. Asi mate pravdu, ze by bolo prakticke spravit vacsi objem ako 200l. Povedzme 2 m2 a hlbka nech je40-50cm.
Do spodnej casti pojde voda hadicou a v spodnej casti bude... celý příspěvek > |
 |
Zelená řasa v rybníčku, 11.12.2007 Na jazierko sa chystam na jar. Problem s riasami je ten najvacsi s prevadzkou jazierka. Trochu som sa s tymto problemom oboznamil na internete. V jazierku prebieha konkurencny boj medzi riasami, rastlinami a bakteriami o ziviny. Cim viac rastlin, tym... celý příspěvek > |
 |