Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kristalon, 12.8.2008
Ale zial, zakladne hnojiva nebalia to do takych peknych krabiciek... Najlepsie sa dari rastlinam po hnojeni s pekelne drahym a pekne zabalenym hnojivom. Pochopitelne ze cistota je zaklad!
Zahradní jezírko, 12.8.2008
To je dost vela, podla mna. Ine je, ak je staly pritok a odtok vody
Kristalon, 12.8.2008
Je lacnejsi nez cererit?
Grilování na žulové desce, 12.8.2008
Neda sa kamen podlozit niecim, co by ciastocne vyrovnavalo teplotne zmeny? Nejakym teplote odolnym materialom.
kolik vody se vypaří za den?, 12.8.2008
Vysku mozno pomerne presne zaznamenat odfotenim dyzy fontany, pripadne ineho predmetu, ktory sa nehybe a ciastocne trci z vody. Pripadne upevnit do vody meter. 1 cm za den je dost, ale nemusi byt kvoli diere vo folii, ale toto ovplyvnuje plocha... celý příspěvek >
Magnolia, 11.8.2008
Magnolia ma plytke korene. Neokopavat. Kvoli plytkosti korenovej sustavy, je aj citliva na sucho, je lespie dobre namulcovat.
Průchodky do sudu, 8.8.2008
OK, ja som siel do jednoducheho systemu. Spomalil, zekonomizoval prietok a posilil filtraciu. CItal som inac knihu v anglictine o jazierkach. Tam sa povazuje filtracia a cela technika za druhoradu. DOlezita je podla autorov knihy bio rovnovaha.... celý příspěvek >
Irritrol x RainBird, Hunter a ine, 8.8.2008
Fi. Hunter, MP Rotator. Nevyhoda aj vyhoda, ze polieva dlhsie ako bezne striekace. (mne nevadi). Vyhoda, poziadavka na slabsie cerpadlo, slabsi zdroj vody (co sa tyka pritoku), nekona sa sok zo studenej vody (pomalsie zalievanie), nedochadza k... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 8.8.2008
Moja filtracia je jama. Na dno jamy pvc folia, ako u jazierka.  V jame kolmo dole kus rury 25 cm priemer. Na konci dole je rura zapchata geotextiliou a urobene diery v dolnej casti na odtok vody. Cez diery je filtracna mriezka. Rura je v jame do... celý příspěvek >
Čerpadlo, 8.8.2008
Ja mam tiez relativne nie lacne cerpadlo nautilus oase, ale s malym vykonom 17 W. Predajcovia sa cudovali, ze na co mi je take slabucke cerpadlo, ze take nik nechce (a nikomu ho asi neodporucaju). Voda po prvych problemoch v pvom tyzdni priezracna,... celý příspěvek >
vzduchovač, 7.8.2008
Jazero ma 5 m3 a hlbka zhruba 80 cm, v najhlbsom mieste 90. Co sa tyka premrznutia, nastastie lad ma mensiu hustotu ako voda... neverim tomu, ze by sa vzduchovanim dokazalo jazero premrznut, pokial by slo o slaby niekolko Wattovy vzduchovaci... celý příspěvek >
6000 B Al-ko, 7.8.2008
Akrylonitrilbutadiénstyrén asi trosku lepsi plast ako nejake bezne. Ale stale plast.
primitivní samozavlažování bez elektřiny, 7.8.2008
Pravda, bambusy asi radi vlhko, ale su to odolne rastliny. Zrejme ani mulc ich nezastavi... POcul som, ze kvoli nekontrolovanemu sireniu sa odporuca uzemie oddelit zakopanym plechom do hlbky 1 m. V kazdom pripade nedostatok zalievky by... celý příspěvek >
vzduchovač, 7.8.2008
To by musel byt silny kompresor, co by dokazal zmrazenie jazierka. Niekde na internete som cital, ze toto funguje normalne, ale asi s takym kompresorikom, ktory vzduch bud prirodzene ohreje, alebo sa ten ohreje v hadici cestou vo vode. Niekolko... celý příspěvek >
vzduchovač, 7.8.2008
Mám asi mesiac založene jazierko. Z techník zatial len čerpadielko... Uvažujem o nákupe vzduchovača skôr na zimné obdobie, namiesto čerpania vody a filtrácie. Myslím, že by mohol na mieste zabrániť vzniku hrubej vrstvy ľadu počas mrazov. Máte s o... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika