Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jezírko bez elektřiny, 22.10.2008
co sa tyka zakalenia v "pozdni jaro" Cez zimu vacsinou filtracia nepracuje ci na takom alebo onakom jazierku, takze problemy na jar su rovnake. Filtracia je potrebna tam, kde nie je rovnovaha. Pomoct jazierku. Tam kde je docielena... celý příspěvek >
jezírko bez elektřiny, 21.10.2008
Nepochopili sme sa. Podla mna je lacne. Mozete napisat, aky je to typ, vyrobca a kde sa da zohnat? Pripadne nejake parametre, ako prietok, vytlak...
Pracnost pěstování trávníku, 21.10.2008
dajte si kolecka alebo iny "povoz" niekde v blizkej vzdialenosti a kos vysypavajte tam. Tie sa naplnia pomalsie...
jezírko bez elektřiny, 21.10.2008
solarne cerpadlo za 3000? Mozete napisat ake solarne cerpadielko mate?
Vysávání popela z krbu, 30.9.2008
Neviete ako je to na Slovensku? Vysiel letak v Baumaxe, ale to bola finta na blbcov... V Baumaxe len krcia plecami, ze je vypredane. Ale maju alternativu za skoro 3nasobnu cenu...
Kvalita trávníku, 25.9.2008
... vyrobcovia este vymyslia davat do hnojiv gulicky TNT....ak to obcas buchne, kvalitne to "prevzdusni" travnik. (...som somar, mal som si to dat patentovat a nie ist s tym na verejnost) 
základy pod skleník, 24.9.2008
Suhlasim. Zaklady v nezamrznej hlbke maju vyznam iba ak ide o velku stavbu, aby bolo zarucene, ze sa stavba vertikalne nehybe na ziadnom mieste. Vaha skleniku v celku je viac menej tvorena vahou zakladov. Cize urcity pohyb zakladov ak su tie... celý příspěvek >
Břečťan - pěstování u zdi, 22.9.2008
mozno len zakorenuje a mozno mu vadi slnko
Údržba trávníku (podzim-jaro), pouziva niekto mulcovaciu funkciu?, 22.9.2008
Aky mate nazor? Vsetci sa zhodneme, ze vertikutacia je velmi prospesna ak nie nevyhnutna. Potom ale sekacky s mulcovacou funkciou su nezmysel pre travnik, pretoze hromadi sa viac starej travy. Asi mulcovanie je vhodne pre nejaku luku nie pravy... celý příspěvek >
vodne rastliny pred zimou, 19.9.2008
Podla kalendara je este leto, podla teploty vonku uz nastupuje zima  Asi preto ma strasi otazka, co s rastlinami pred zimou. Niektori odporucaju nechat tak, niektori ostrihat, aby z vody trcali len stonky. Ja mam jazierko prvy rok, este... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 19.9.2008
Tento potapnik patri k najvacsim vodnym chrobakom na svete. Vacsi je uz len vodomil (nieco podobne cierne o cm vacsie) a aj ten zije v nasich vodach. Asi je vodomila menej a mozno je chraneny.
Brouk v jezírku, 18.9.2008
skuste si vygooglit obrazok (google images) jeho larvy. Nieco velmi osklive!
Brouk v jezírku, 17.9.2008
Ano. Videl som v knihe Jesen v zahrade foto tochto chrobaka ako navstevnika jazierok s varovanim, ze treba s nim von, lebo je dravy vratane jeho lariev. Hrozi, ze bude lovit aj pomerne vyrastenu mlad rybiek.
choroba, smutna vrba, 16.9.2008
Mame vrbu nejaky slachteny typ, smutnu s prutmi visiacimi dole z vysky asi 1-1,5 m. Listy chytili chorobu. Zlta krupica na spodnej strane listu a opadavaju. Chyba sa asi stala, ze sme vrbu nechali rast divoku hustu bez regulacie hustoty prutov.... celý příspěvek >
čím hnojit na podzim?, 9.9.2008
Ak ide o vapnik potom mlety sadrovec.... sa postupne rozpusta a mate na mnoho rokov vystarane. Zmena pH pody ziadna. Ak chcete zvysit pH vapno alebo vapenec. Juro
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika