Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 2.1.2009
Pohodlnejsi je nakup.  Ja uvazujem o vyrobe prvkov dlazby s povrchom umeleho tufu (na baze betonu), ale len par dekoracnych prvkov do zahrady. Ma s tymto niekto skusenosti? Toto sa kupit neda (pokial viem), a nepotrebujem toho tolko, aby to... celý příspěvek >
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 19.12.2008
asvaltova lepenka vs. terpapier. Myslim, ze asfaltova lepenka je vlastne terpapier, alebo lepenka impregnovana oxidovanym asfaltom. IPA je uz nieco ine. Preto ak sa da pod sindel terpapier alebo asfaltova lepenka, je to jedno, pretoze nie je medzi... celý příspěvek >
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 18.12.2008
dajte sindel a pod sindel lepenku
Řasy v jezírku, 15.12.2008
je skvele, ake vecicky sa predavaju a este na urovni high tech prevedenia. Pise sa velmi putavo na jednej web stranke o tomto zariadeni. Zariadenie nejako uvolnuje "nabité měďové ionty, známé jako mineralizace" ... este viem co je... celý příspěvek >
El. predlzovacka 100 m, 12.12.2008
Mozno cely problem chapat tak, ze odpor rastie priamo s dlzkou a nepriamo s velkostou prierezu vodica. Takze ak mame nejaky spotrebic, a 240 V striedaveho... tak sa k spotrebicu vdaka velkemu odporu privadzacieho vodica nedostane napatie 240 V, ale... celý příspěvek >
pristresek na drivi, 10.12.2008
na sneh treba ist vhodnym sklonom strechy. Juro
Otazka pro pana Ivana, 2.12.2008
Lad narastie objemom oproti vode o max 8-9 %. Samozrejme nie vsetka voda premrzne naraz, pri mrznuti sa uvolnuje teplo, ktore moze spomalit proces a rozhodujuci je aj pohyb vznikajuceho ladu v nadobe.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 31.10.2008
niekde som cital, alebo videl v TV, ako si jeden pan robil zahradne palisady. Ako formu pouzival prazdne plastove flase. Mal ich plnu zahradu. Mozno by stalo za to urobit si nejake betonove casti na sposob umeleho tufu. Cement+raselina+0-4... celý příspěvek >
houby z lesa na zahradě, 31.10.2008
mozno beznym fungicidom co sa predava na boj proti hubam v trave. Ale neviem, treba sa spytat v predajni. Juro
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 31.10.2008
Trava ma relativne vela dusika N: C 1:15. Na kompostovanie je idealny pomer 1:15. Inak prebytocny dusik musi prec. Posobenim bakterii sa z aminokyselin a dalsich dusikatych latok uvolnuje amoniak a asi aj dalsie dusikate latky. Kompostovacim... celý příspěvek >
jak sázet česnek, 29.10.2008
Tri otazky o sadeni cesnaku: Ake mate skusenosti s morenim. Ide to aj bez morenia? Cim morite proti comu? Ake su skusenosti tych, co nemoria? Niekde som cital, ze nie je dobre sadit opakovane z vlastnej urody, ze po dvoch opakovaniach je uroda... celý příspěvek >
Zazimování filtrace, 29.10.2008
Este jeden koment. Ak nie je jazierko totalne zahumusene, zvhladom na vyssiu uvahu sa mi zda kupovanie a vymienanie zeolitu ako absolutny nezmysel.
Zazimování filtrace, 29.10.2008
Zeolit viaze amonne kationy chemicky. Ma k nim vysoku afinitu, cize moze sluzit ak narazove stupne konc tychto ionov vo vode. Kedze ionovymenna reakcia je rovnovazna reakcia a voda obsahuje aj ine iony, napr. vapenate, horecnate, ak je vo vode malo... celý příspěvek >
Zazimování filtrace, 27.10.2008
ja by som sa regeneracie zeolitu vobec nebal. Ak si uvazime dostupnost jednotlivych surovin, asi by som ho regeneroval roztokom s kuchynskou solou. Potom niekolkokrat vymyl cistou vodou z vodovodu, pripadne studni, aby sa odstranil nadbytok NaCl.... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 23.10.2008
Do krmitok nejdem, kvoli laske k vtakom a nasej macke. Aj tak ich padne za obet dost.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika