Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 12.2.2009
Znesu vapnik, ci vysoke ph?
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009
... ja cerpadlo pustene nemam,... v kazdom pripade sa len ucim, mam jazierko prvy rok. Mozno buduci rok dam do jazierka nejake cerpadlo, alebo vzduchovac. Moje jazierko ma asi 5-6 m3, nechcel by som aby vymrzlo viac vody ako treba, co sa moze stat s... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009
Ja som skusal popisovany sposob z literatury: Hrncek s vriacou vodou. No bolo to pomale. Nakoniec som to musel urychlit tak, ze som dal do neho spiralu a hrial vodu. To som prerusoval a vyberal rozmrazenu vodu. Nehrial som viac ako 10 minut, kym voda... celý příspěvek >
Množení na jaře - muškáty, 11.2.2009
Vraj ano, i ked som to neskusal. Lepsie to vsak funguje na jesen.
Úhyn ryb v nádrži, 6.2.2009 Obsahuje fotku
O nejakych chorobach sa pise na linku: http://www.practical-water-gardens.com/gold_fish_pond_diseases.htm Inak pise sa, ze koniec zimy je najhorsi cas, aj kvoli problemom s imunitou. Pod 8 st C sa ma uplne vysadit krmenie ryb. Splodiny rozkladu... celý příspěvek >
Jezírko pro psy, 6.2.2009
...by som to prerobil, zaplatal diery, zohnal nejake kovove pletivo polozil na plochy a zabetonoval, do toho dal kamennu dlazbu aby to aj vyzeralo. Mozno by stacil len taky betonovy poter, povedzme do 10 cm. S tymi kamenmi by to bolo krajsie ako... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009
Vase jazierko je velmi podobne nasmu. Tiez minuly rok zalozene. Mame podobne rozmery ale hlbka len 80 cm. Mne sa podarilo vodu udrzat ciru, ze vidiet na dno. Iba prvy mesiac bol problem. V jazierku sa tvori vlaknita riasa, ale nie velmi vela. Som... celý příspěvek >
Úhyn ryb v nádrži, 5.2.2009 Obsahuje fotku
Pane, ak je teplota vody v kotolni 2 C, ziaden tepelny sok po vypusteni do jazierka nastat nemoze. Na dne mate spolahlivo 4 st C. Ak mate jazierko zamrznute, moze to byt problem. Iba tu na SK su teraz aj v noci teploty nad nulou, preto som myslel ze... celý příspěvek >
Úhyn ryb v nádrži, 4.2.2009
asi by som ich dal do jazierka. Tazko zistite, co im je. Ci su vyhladovane, alebo naopak ci je voda znehodnotena... Jazierko by to mohlo vyriesit, ak by ste dali zive ryby tam. Predtym skusit nakrmit v akvarku, ci kde ich mate.
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 23.1.2009
Presne tak. Ak chcem rylovat zahradu, nekupim si bager a ak chcem vykopat zaklady, objednam si bager ako na to ist s rylom. Nekumim si ani trektor s pluhom ak mam zahradku 3 x 3 m. Ak ma niekto male jazierko a chce si urobit udrzbu sam, a ma povedzme... celý příspěvek >
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 22.1.2009
tie cykly by mohli teoreticky cez nejaky ventil, ktory to switchne ked je plny stroj, ale cert vie. Karcher ie je spatna znacka, i ked na jazierka sa zrovna nespecializuje.
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 21.1.2009
Neviem ci ten isty, pisu tam "Pomocou automatického vyprázdňovania, jemnej filtrácie a rozsiahleho príslušenstva urobia odlučovače vody KÄRCHER z vášho normálneho vysávača na mokré a suché vysávani plnohodnotný vysávač jazierok alebo bazénov. Da... celý příspěvek >
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 16.1.2009
existuje aj nejaky pridavny kus od Karcheru na ich bezny vysavac na mokro, a spolu to ma fungovat ako vysavac jazierka.
co nejrychlejší porost, 15.1.2009
...natiahnut nejaku konstrukciu, droty a brectan. Ten za par rokov moze ist do pozadovanych vysok. Ma rad tien a bude sa plazit aj po stromoch... ked bude velmi velky a visiet na stromoch mozu vzniknut sustavy lian, ktore budu za pomoci stromov... celý příspěvek >
Vysávání popela z krbu, 5.1.2009
Ja vysavam popol do podobneho plechaca a na pohon mam lacny priemyselny vysavac. Ako pisete, jemny popol sa v kybliku nezachyti iba hrube necistoty. Cast popola by sla do vysavaca, ktory by mohol hlavne bezny vysavac poskodit. Preto som na... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika