Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vápnění půdy, 26.3.2009
Moja otazka je, ci vapnenie pody mozno nahradit pridanim popola z dreva. Dakujem.
Likvidace řas v malém jezírku, 6.3.2009
A co takto si spravit v zahrade mrtve more? Nakupit par vriec posypovej soli a je vystarane.
Likvidace řas v malém jezírku, 5.3.2009
...oxidacia znamena, aspon pre tento specificky pripad, ze sa kyslik pri reakcii spotrebovava. Samozrejme, naskor vznikne, povedzme v tomto pripade, ak pouzijete ako zdroj kyslika hypermangan, co je manganistan draselny. Ale urcite kyslik nevznikne... celý příspěvek >
Kapková závlaha - mráz, 4.3.2009
Vzhladom na povrchove napatie vody voda sa neprezenie cez malu plochu vplyvom gravitacie na dno, ale sa rozpija pomocou kapilarnych sil substratu do celeho priestoru... samozrejme, len ak je vody dostatok. Iste, zavisi to aj od druhu substratu.... celý příspěvek >
rajčata všech barev, 3.3.2009
...mam nie dobre skusenosti s rychlostou vybavenia. Podobne, dost meskali pri objednavke. Ale ked som si pozriel obchodne podmienky, tak som pochopil, ze s nejakym meskanim sa tam pocita. Ale poslali nakoniec co bolo treba.
Likvidace řas v malém jezírku, 3.3.2009
Hypermangan je silne oxidacne cinidlo a zabije vsetky mikroorganizmy, rozlozenim bunkovych stien, pripadne aj zmenami chemizmu vo vnutri buniek. Pracuje na podobnom princip ako chlor, chlornan, peroxid, ozon... mozno je miernejsi vzhladom na... celý příspěvek >
ranné brambory, 2.3.2009
Zemiaky sa rychlia predklicenim, ale niekde som cital, ze sa daju rychlit aj zakorenenim v malom mnozstve zeminy. Taketo su potom omnoho rychlejsie v raste a plodia velmi skoro. Mate niekto skusenosti s rychlenim zemiakov zakorenenim v teple v... celý příspěvek >
Kapková závlaha - mráz, 27.2.2009
Pozor, treba porozumiet parametrom, ktore udavaju vyrobcovia cerpadiel. Prietok a max. tlak su parametre, ktore sa nikdy nedosiahnu naraz. Max prietok je prietok pri nulovom tlaku. Napr. prietok z cerpadla bez napojenych hadic. Pre tento parameter... celý příspěvek >
Kapková závlaha - mráz, 26.2.2009
Znizenie prietoku je dosledkom tlakovych strat, ktore sa vyrazne menia s rychlostou prietoku a s prierezom rozvodu vody (hadic). Toto je vazny problem u postrekovacoch, ked hadicami pretecie velke mnozstvo vody za danu casovu jednotku. Riesi sa to... celý příspěvek >
Kompost, 26.2.2009
Udajne uz ani farebna tlac nie je skodliva. Asi to nedovoluju zakony. Preto je aj neraz menej kvalitna. Kartonove krabice su mozno este lepsim riesenim. Ak noviny tak nie cely balik ale skor gule z pomackanych stran. Funkcia okrem prevzdusnenia je aj... celý příspěvek >
kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009
..to naozaj je potrebne zavlazovat aj rano aj vecer? Toto som este nikdy nerobil, ibaze by boli rastlinky velmi mlade a "leto" by prislo uz skoro na jar. Moja skusenost je, ze ak nakvapkam 2-3 l z jedneho kvapkaca na jedno miesto, tak to... celý příspěvek >
kolik vody pro zeleninu?, 19.2.2009
...treba vyskusat, zavisi aj od pocasia aj od druhu zeleniny. Kvapkova zavlaha za vas mysliet nebude, ale urobi robotu efektivnejsie, lepsie a pre vas pohodlnejsie. Vacsinou plati, ze je lepsie poliat viac naraz a menej casto ako liat stale...... celý příspěvek >
Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 13.2.2009
Ked uz sa tu menovalo tolko moznosti, mozno i folia s vrstvou raseliny by nebola zla. Ak pod vrstvou raseliny je folia, lepsie sa burina z raseliny vytrhava. A raselina je pre rodaky to co maju radi... nejaky ten kysly vyluh po dazdoch by im urcite... celý příspěvek >
Jezírko ze starého bazenu, 13.2.2009
Jeden Rakusan mi ukazoval jazierko na fotkach, kde na foliu dal nejaku tmavozelenu hmotu s nadychom do hneda. Je to special hmota ktora ma chranit foliu, hlavne pred slnkom a na pohlad to bolo celkom prirodzene. Kupil to samozrejme v Rakusku a je to... celý příspěvek >
Beztlaková tlaková závlaha, 12.2.2009
Je to uz niekde spominane v inej teme, myslim ze sa volala family drip a boli tu na nu dobre ohlasy. Skuste hladat. Co by som trochu vahal, ci kvapkanie je rovnake..., kedze maly tlak je citlivejsi na tlakove straty. Mam na mysli nerovnost... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika