Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí pálení, 10.11.2009
Ak nebude vadit v anglictine, bol by tu jeden soft. Ono problem sa zda byt medzinarodny.
Vertikutátor?, 3.11.2009
...existuje motorova sekacka kombinovana s vertikutatorom. Zn Gude, MS 1600. Myslim,  ze je to jediny u nas dostupny vyrobok tohoto typu. Dokonca neuverite, je vretenova! Stoji 10K, ale ja by som ju nevyuzil. Mat vacsi travnik, asi by som... celý příspěvek >
Smůla vytékající z kmene, 27.10.2009
Ma to nasa marhula... Pricina je vraj neznama. Moze to byt nedostatok stopovych prvkov, ale aj prilis vela plodov a vycerpanie stromu. Nieco stromu chyba. Moze to byt aj vysledok choroby ci poranenia.
Vzduchování, 26.10.2009
...chystam sa na prerabku jazierka. Voda je cista aj filtracia finguje, ale kvoli estetike a pohodliu udrzby chcem urobit prerabku. Na foliu chcem vybetonovat vrstvu a oblozit kamenom. Urobit muriky na oddelenie pobreznej zony s drobnym kamenim a... celý příspěvek >
Jak z louky udelat travnatou plochu?, 20.10.2009
Priklanam sa k nazoru Aliho. Iba by som upozornil na to, ze ak by ste aj investovali do perfektneho travnika, cez upravu terenu, znicenie burin herbicidom a vysevom travy, neustala udrzba takehoto travnika by tiez stala ohromne peniaze. Hnojenie... celý příspěvek >
Kdy naposledy posekat?, 20.10.2009
Niektori tvrdia, ze vyssi travnik cez zimu zabrani jeho premrznutiu. Nema to moc logiku, pretoze ak je mesiac -20 st C, zem premrzne hlboko pod travnik. Jednoducho toto trava musi zvladnut. Nepocul som, ze by po velkej zime na Slovensku vyhynuli... celý příspěvek >
Jak založit zahradní jezírko?, 19.10.2009
Nemyslel som fi typu hornbach alebo zahr. centra. Myslel som ine firmy, specializovane, co sa zaoberaju specialne jazierkami.
Odvětrání slivovice, 19.10.2009
Alkohol vrie nad 70 st., ale odparuje sa aj pri nizsich teplotach. Podobne aj voda sa odparuje aj pri nizsich teplotach, i ked cista vrie az pri 100 st. Celkom iste podiel alkoholu a vody sa po odparovani pri 60 st. zmensi. Cize palenka moze stratit... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 16.10.2009
...chcel som namorit cesnak a siel do obchodu kupit potrebne chemikalie. Pani mi povedala, ze maju len sulku. Vraj prostriedky predtym pouzivane proti plesni prestali vyrabat, ze su asi uz zakazane. Poculi ste nieco o tomto?
Jak založit zahradní jezírko?, 16.10.2009
Internet je toho plny. Myslim, ze aj fi gardena to ma v nejakom katalogu. Ak nenajdete CS stranky ktore vam vyhovuju skuste hladat "garden ponds" v anglictine. Ak navstivite specializovanu firmu a nakupite u nich material, urcite vam radi... celý příspěvek >
Ztráta vody v jezírku, 14.10.2009
Vidite. Netreba hned brat tu najhorsiu variantu. Inak perfektna zamienka na jar spravit druhe jazierko!...a nakoniec vsetko zle bude na nieco dobre.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009
Pan a pani, len som vysvetloval poslednu vetu z mojho vyssieho prispevku, kedze sa na nu pytal 16.190. 174.166 Iste, tyka sa to hlavne velkovyroby. 143.205 Ano, kupa bio ci nebiopotravin je kazdeho slobodna volba. Chcel by som len zhrnut, ze na... celý příspěvek >
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 13.10.2009
Pri analyzach potravin vyrobenych z kukurice ci soje bezne sa deteguje urcita hladina aflatoxinov. Nastastie pod limit. Cital som abstrakt prace, kde z 10 testovanych potravinovych vyrobkov 2 mali mierne nad. Inymi slovami asi sa nemozno tymto... celý příspěvek >
Řasy v jezírku (vláknité) - prevence, 13.10.2009
...niekde na nete pisu ze mlade sa zivia riasami a planktonom a casom az prejdu na rastlinnu stravu. Mozno v tomto je pes zakopany.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 13.10.2009
Ja obcas nechtiac pestujem bez chemie... premarnim termin postreku. Vysledok je casto zly. Preto si myslim, ze bez chemie nie je na cas narocny sposob pestovania. Bez chemie sa da, niektore plodiny a za priazniveho pocasia. V urcitych pripadoch... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika