Příspěvky uživatele - 213.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za květinu?, 26.5.2014
..ale já opravdu nevím co je to...
Odolný škůdce na rajčatech, 26.6.2012
aha, děkuji, já šice ještě neměla, poznám to jen, když jich je hodně, ale takhle jich mám jen pár na rostlině a to už dlouho, zatím se nijak nerozmnožují, takže myslíte, že to nemám řešit, když jich je tak málo jo.
Odolný škůdce na rajčatech, 26.6.2012
a víte, co to je za sviňky? :) no letos jsem si namíchala svou zeminu, hlínu, hnůj kravský a hlína z ohniště (popel), ale tohle mám jen u jednoho rajčete asi z desíti... ale díky za rady
Odolný škůdce na rajčatech, 26.6.2012 Obsahuje fotku
a ještě jedno
Odolný škůdce na rajčatech, 26.6.2012 Obsahuje fotku
další
Odolný škůdce na rajčatech, 26.6.2012 Obsahuje fotku
Tak toto jsou mé fotky, všechny ty sviňky malé mají křídla :)
Molice, 7.6.2012
Ale Mospilan nezlikviduje vajíčka že? a to se může normálně na kedlubny a tak? a za jak dlouho je můžu pak konzumovat? lepové desky tam mám sice jen zapíchnuté, no něco s tím budu muset zrobit :) díky
Molice, 7.6.2012
Nevíte někdo, jak se účinně zbavit velkého množství molic ve skleníku? Bohužel jsme si toho všimli pozdě, nevěděli jsme, že to jsou škůdci, je jich tam ted už hodně. Prosím o radu děkuji.
Hniloba krčku?, 13.5.2012
Mockrát děkuji, paní Jiřino, jste moc laskavá. Okurky i papriky jsou ve skleníku a až tam "onemocněly". Zkusím ten previkur. Může se to šířit na ostatní rostliny? Neměla bych ty napadené dát pryč? Hustě je nasazeny nemám, ale okurky pěstuji letos... celý příspěvek >
Hniloba krčku?, 11.5.2012
Dobrý den, pár paprik a zatím jedna okurka mi začínají uvadat, zkoumala jsem, co jim může být, vypadá to na nějakou hnilobu krčku, přímo nad zemí je kousek krčku úplně úzký jak vlásek a hnědý, dá se proti tomu ještě něco dělat? Měla bych tyto... celý příspěvek >
Maliny neznámé z jukky, 23.3.2012
Já jsem se dívala na jejich internetové stránky a všechny maliny mají označené jmény.Takže i na těch Vašich když mají visačky by mělo být i jméno.Alespoň se podívejte na jejich internetové stránky.
Záchrana pivoňky, 18.3.2012
Paní Marie, co to máte prosím za odrůdu, má nádherné květy jak barvou tak i stavbou.
Broskev Revita, 12.3.2012
Také jsem potřebovala vědět jak je odolná, bohužel jsem našla, že je vhodná pro teplé a velmi chráněné oblasti usda zona 7a do -18°C.
Sloupovité jabloně, 5.3.2012
Chtěla jsem se zeptat jak chutná jablko Starcast, ale z vlastní zkušenosti.Přirovnání k Elstaru znám, ale v marketech jsem ho neviděla.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika