|
Příspěvky uživatele - 102.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte sekačku na cca 300m2, 13.12.2011 Husto? Tak to má být. Bez toho, že se zde bude diskutovat nezjistím to, co potřebuji. |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 11.12.2011 Omlouvám se.
Zaznělo zde doporučení na Husqvarnu R145SV, Viking 443 T a tuším Hecht 549 SWB. Jsou to konkrétní typy, které mohu porovnávat, vybírat mezi nimi,... A možná se objeví něco dalšího. Občas někdo k danému typu něco napíše... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 11.12.2011 Klidně reklamu dělejte. Zazněl tu již Viking a Husqvarna (konkrétní typy). To se pak lépe vybírá... |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 10.12.2011 Honda, Viking, Husqvarna, Brill, Stiga,... Začínám v tom mít pořádný "guláš".
No, zatím jediné pozitivní reference - Viking? |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 10.12.2011 Ten Viking nevypadá špatně, Je celkem lehká (na benzínovky). Mohla by být i "obratná". Jak je to s kvalitou?
Má cenu uvažovat o plynule nastavitelném pojezdu nebo stačí sekačka jednorychlostní?
Dík |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 10.12.2011 Na ty aku sekačky jsem se koukal. Buď nevydrží dlouho sekat nebo váží víc než benzínová. Proto ji nechci... |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 10.12.2011 A jak by dopadla uvedená Husqvarna v porovnání s Mountfieldem MTF 4820 PD? |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 10.12.2011 Dík za reakci. Ale dovolím si nesouhlasit. "Elektriku" jsem používal na původní zahradě. Převezl jsem si ji i na novou. A půlrok používání "stačil". I přes to, že mám po zahradě na několika místech zásuvky, tak to vždycky skončilo... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku na cca 300m2, 7.12.2011 U rodinného domku jsem začal budovat okrasnou zahradu. Celková plocha zahrady je asi 450m2, z toho travnaté plochy asi 300m2. Převážná část zahrady je v rovině, malá část v menším svahu. Travnatá plocha nemá pravidelný tvar, ale je dost členitá. Z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|