|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žulový kámen a plynový hořák, 28.8.2011 vypadá to pěkně, každá žula jednou praskne, zalije se olejem a je po prasklině, pokud pukne více, vyměníš ji, je to prostě šutr a ten pracuje |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 28.8.2011 dovoluji si dát odkaz bez souhlasu majitele, ale už ho sám dával a je z čeho čerpat, jinak pěkné stránky a inspiraci naleznete zde. |  |
|  | Hryzec, 27.8.2011 do takové pasti se hryzec nechytí, vyleze,má i 40 cm |  | Vosy - lze je "odehnat" z domu?, 27.8.2011 síta jednoznačně a petky s pivem nebo šťávou |  | Výběr sekery do lesa, 25.8.2011 asi bych volil užší vzhledem k průměrům stromků, ale každá má svoje, spíš aby padla i do ruky a na co jste zvyklý a klasickou neznačkovou jste nezkoušel? |  | K čemu se to používalo?, 25.8.2011 já bych to viděl na tu řepu,popř.na sklízení naštípaného dřeva,proto ty bambule.... jak bylo psáno, správný hospodář by brambory neomlátil a uhlí propadne o prachu ani nemluvě, klasické špičaté jsou na štěrk u traťovky |  | Jak postavit kurník pro slepice, 25.8.2011 a hnízda a vše je hotovo... |  | Hnůj rozpuštěný ve vodě, 25.8.2011 vyvrtat díry do konve větší, hnůj je zanese |  | Kroupy, 25.8.2011 to je marné, jen politovat, zkušenosti jsou všude stejné, kde byly kroupy, je po ůrodě, hodně síly a příště ať se vyhnou |  | Bazén bez elektřiny, 25.8.2011 bez elektřiny nebudete mít normální bazének, ale maximálně savo vířivku nebo zelenou žumpu... prostě musí být filtr a ten desinfikovat a čistit a né rady, typu,že to jde, ale kupte si vysavač, plachtu,tablety, síťku... a vlastně vše, co bazén... celý příspěvek > |  |
|  | Prekopavate rucne brambory po vyorani Vari?, 23.8.2011 s těma penězma jsem si dělal legraci a koněm taky... varik udělá spoustu práce, ale jak jsem psal, aby byl v dobré kondici, jinak je to k vzteku a taky aby jsi sehnal stroj i s nástroji, řádkovač,kultivátor, vyorávač popř.brány.. |  | Prekopavate rucne brambory po vyorani Vari?, 23.8.2011 a jak jste zaorávali do teď?já zaoral s naší pfkou a kultivátor jsem půjčil před sadbou na varikovi a pohoda, něco jiného by bylo poorat zetorem nějakým kolosem, to by bylo těžší, zem dovede uválcovat kolama, ikdyž to za sebou zoře, brácha nechal... celý příspěvek > |  | Vodní gril, 23.8.2011 vespod jsou dvířka, tak bych tah reguloval s nima a díry nevrtal, jednak se poškodí povrch a pak už to nejde vzít zpátky, kromě zavaření nebo zanýtování |  | Prekopavate rucne brambory po vyorani Vari?, 23.8.2011 tchán má varika a brambory krásně vyoral a rodina jen sbírala a sem tam kopla.Záleží na zemině, jestli se rozsype-písčitá nebo bude držet brambory při sobě jako celina.Taky na seřízení vyorávačky a typu, každopádně je to pomoc, pokud se to nekazí a... celý příspěvek > |  | Plesnivý česnek, 23.8.2011 pokud ho nemáte na sadbu, tak ho očistěte a dejte zamrazit nebo očistěte plesnivé slupky a vyčkejte co dál, ale přes mrazy ho stejně na balkoně nemůžete mít, takže asi ta lednice a mrazák |  |
 |
|
|
|