|
Příspěvky uživatele - 30.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padání poupat na paprikách, 12.7.2012 Dobrý den, padání květů paprik je způsobeno zcela jednoznačně nedostatkem vody v době intenzivního kvetení, zejména v začátku nasazování poupat. Paprika je v podstatě velmi vodomilná rostlina, dokonce některá odborná literatura uvádí až takový... celý příspěvek > |  | Starjet nebo Karsit?, 12.4.2012 Mám traktor KARSIT TURBO CUT, motor BS 18 hp intek v-twin. Má najeto 900 motohodin!! a neměl jsem nikdy žádný problém. Tak že za mě KARSIT. |  |
|  | Převodovka Tuff Torq K46, 6.4.2012 Vaš převodovka není DLE ŠTÍTKU K46, ale 40J. |  | Zmijovec - malé výhonky, 2.3.2012 Cibuli v únoru nebo v březnu položte na mokrou vatu do misky bez země.
Takto volně ji nechte vyrašit. Vyrazí květ a nebo listy a potom teprve zasaďte do kompostovky. |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 24.3.2011  Ano to máte pravdu, mělo by to být v ideálním případě naopak. Já ráno postříkal, ale když jsem večer procházel podrobně toto fórum, trochu jsem znejistěl, zda správně rozpoznám co se rozumí "rašením pupenů" (že Kuprikol může spálit... celý příspěvek > |  | Bamboo, 14.2.2011 Dobrý den, tak já mám bamboo pouze ve váze s vodou už 4 roky a doposud neuhnila. Pouze ji trošku jednou za měsíc přileju vody. |  | Bažant na zahradě, 16.12.2010 Zdravím, zkuste se zeptat nějakého myslivce v okolí. Často chovají bažanty v bažantnicích a mají s tím zkušenosti. Ale určitě nic nezkazíte nějakým zrním jako pšenice a tak. Každopádně souhlasím s názorem, že je potřeba sypat mu to na zakryté... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|