|
Příspěvky uživatele - 208.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnož Mykoa, 29.4.2013 Koupil jsem stromečky na těch podnožích u prodejce u kterého nakupuji už léta, žádná "exotika". Jinak velmi děkuji za rady. Bez nich bych ty stromky asi umístil na pozorování do kontejnérů.
Už obnovuji druhý sad, tak jsem při výběru stromů... celý příspěvek > |  | Problem s Dolmar 340, 30.7.2012 To souvisí s chudým nastavením L, tak jsou otáčky i na volnoběh vyšší až zabírá spojka. |  |
|  | Odruda Fuji v Cesku, 1.3.2012 Ja mam Fuji z Plantexu, mam ju vysadenu 2.5 roka, zatial nerodila, ale rastie pekne.
Byvam pri Bratislave.
Juraj |  | Honda GSV 190, 5.4.2011 Opět mám jiný názor a to: opotřebení šnekového převodu, ano, ale pokud není v převodové skříni olej hypoidní, jinak motor na to nemá vliv, : se 4t můžete dle stavu, zátěže jezdit na nižší otáčky, ale nad otáčky sepnutí spojky, v plném zatížení... celý příspěvek > |  |
|
|
|